Artikel top billede

Det smuldrer for Trump: Børsnoteringen af hans sociale medie er få dage fra at gå i vasken

Den særlige konstruktion til børsnoteringen af Trumps børsnotering kører af sporet. Har to dages frist til at redde projektet.

Trumps forhåbninger om at få børsnoteret sit Twitter-inspirerede social medie, Truth Social og dennes underliggende virksomhed Trump Media & Technology Group, er i strid modvind.

Det fremgår, at selskabet ikke har opnået tilstrækkelig opbakning til at forlænge den et-årige frist til en særlige SPAC-børsnotering, en konstruktion hvor et selskab fusioneres med en dedikeret børsnoteringsvirksomhed, her Digital World Aquisition Corp, DWAC, for at bringe det på børsen.

Opbakningen er smuldret igennem det seneste års tid i takt med at både civile og offentligs søgsmål har plaget handlen.

Det skriver nyhedsmediet Reuters.

Selve noteringen skulle være iværksat i oktober 2021 men er blevet udsat. En forlængelse af fristen skal indgås i torsdag 8. september, men færre end de fornødne 65 procents opbakning blandt aktionærerne har indtil videre bakket op.

Ifølge mediet tror ledende personer hos DWAC ikke på at den fornødne tilslutning vil opnås, hvilket vil tvinge virksomhederne til at finde alternativer.

Finder børsnoteringen ikke sted vil pengene til den oprindelige børstegning returneres til de oprindelige investorer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere