Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Microsofts nye Windows-app er en kæmpe nyhed til iPhone-brugere

iPhones og pc'er taler omsider samme sprog.

Microsoft-software og Apple-enheder plejer ikke altid at tale lige godt sammen, men med et nyt stykke software fra Microsoft kaldet ’Phone Link til iOS’ brydes nogle mægtige barrierer ned.

Phone Link vil fremover bygge bro mellem din Windows-pc og Apple iOS-økosystem ved at give adgang til både opkald, beskeder og fotogalleri fra din iPhone direkte fra dit Windows-skrivebord.

Med Phone Link til iOS vil billederne i dit iCloud-fotobibliotek også kunne fremvises i Windows Fotos-galleri.

Mere til Samsung-brugerne

Microsoft har siden 2015 tilbudt en form for opkobling mellem Android-smartphones og Windows styresystemet.

Phone Link har eksisteret siden 2018, dengang døbt ’Your Phone’.

Med nyeste mundering af app’en og en Samsung-smartphone i lommen vil det fremover blive enklere at få et eventuelt wifi-hotspot op at køre direkte fra din Windows-enhed.

Samtidig betyder den øgede integration mellem Samsung og Microsoft Windows, at senest besøgte hjemmeside på mobilen fremover kan overføres til Windows-desktoppen.

Den nye Phone Link app udrulles i samspil med forårets overhaling af Windows 11 styresystemet i de kommende dage og uger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere