Artikel top billede

Hjælp med PET med reverse-engineering: Her er 10 spændende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Kunne det friste med et job i en hemmelig tjeneste, så læs med her, hvor vi har fundet i alt 10 spændende stillinger, som er ledige lige nu.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Mentor IT, Carlsberg Group og Pharma Nord.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Comby Denmark søger netværksspecialist, Slagelse eller Nuuk

Vil du være medarbejder i et firma, hvor vækst er et nøgleord? Vil du være med til at skabe udvikling i firmaet? Er komplicerede opgaver noget, der motiverer dig?

Kunne du tænke dig at være helten bag kulisserne, som holder liv i 3.000 arbejdsstationer og hele 750 servere? Så har vi en plads ledig til dig.

Vi søger en struktureret og servicemindet netværksspecialist til at håndtere alt fra Incident Management, til meget alsidige kundeprojekter.

Du vil som alle vores andre konsulenter være medansvarlig for opgaveløsning hos alle vores kunder, hvor der på grund af vores vidtspændende opgaver vil være stor mulighed for udvikling.

Bliver du ansat i Grønland vil vi gøre alt for at du vil få mulighed for at besøge dine kollegaer i Danmark og hvis du ansættes i Danmark, vil vi gøre alt for at du kan komme til Nuuk.

Læs hele annoncen her.

Politiets Efterretningstjeneste søger (nyuddannede) reverseengineers til dedikeret udviklerteam, Søborg

Vi står for din, Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Vi arbejder med loven i hånden i samfundets skyggesider. Det er vores pligt at opspore, undersøge og stoppe dem, der truer vores samfund og vil os det ondt.

Vi er Politiets Efterretningstjeneste – den nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Vi tilbyder en central rolle som udvikler i et lille operativt udviklerteam i PET’s sektion for Open Source Intelligence (OSINT).

Teamets opgave er at være på forkant med innovative løsninger til indsamling af data fra åbne kilder på internettet, og vi bidrager herigennem til PET’s operative og efterretningsmæssige arbejde.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, hvor du selvstændigt og i tæt samarbejde med dine teamkolleger og brugerne skaber it-tekniske løsninger, der understøtter PET’s efterretningsmæssige og operative informationsbehov.

De programmer, du udvikler, er direkte med til at løfte PET’s OSINT indhentningskapacitet, og de data, dine programmer indsamler, vil være med til at gøre en forskel i PET’s operationer.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger systemspecialist til Microsoft Cloud, Vejle eller Aalborg

Til Team IT i Unik søger vi en ambitiøs systemspecialist med masser af gåpåmod og viden om løsninger i Microsoft Cloud-miljøer, såsom Azure Infrastructure, Microsoft 365 og Dynamics 365.

Vi tilbyder dig at blive en del af et team af dygtige og engagerede kollegaer som understøtter vores kontorer i Vejle, København og Aalborg og er ansvarlig for både vores interne og eksterne kunders oplevelse.

Du bliver en del af vores Customer Experience team, der består af fem dedikerede kolleger, hvor der er højt til loftet og vi i høj grad har fokus på kunder, kvalitet og ikke mindst personlig og faglig udvikling.

Dine primære opgaver bliver at finde løsninger sammen med vores kunder.

Dit fokus vil være Microsofts 365-univers, hvor du både er sparringspartner og videnscenter på området. Det er vigtigt for os, at du ser it i den verden kunderne befinder sig i, og du vil i samarbejde med kunderne finde ud af hvad deres behov er.

Læs hele annoncen her.

Region Sjælland søger driftstekniker med fokus på IDM til Driften i Koncern IT, Ringsted

Har du en baggrund med softwareudvikling, fra uddannelse eller relevant erfaring – og har lyst til at gøre en forskel for sundhedspersonalet i Region Sjælland? Så er du måske vores nye kollega.

Du får løbende mulighed for både personlig og faglig udvikling i et udfordrende job, hvor du skal servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold.

Vi har en stor grad af decentralisering af såvel ansvar som kompetencer. Kombineret med opdateringer, forbedringer og automatisering af vores services.

Vi arbejder både med Windows og Linux servere og håndterer over 2.500 netværksenheder. Vores OC er bemandet 24/7 og tager sig af indkomne alarmer.

Du kommer til at arbejde med udvikling af Region Sjællands interne IDM-platform, både på front-end, back-end og database.

Du kommer også til at arbejde med drift og konfiguration, og deltage i udviklingsprojekter sammen med andre dele af Koncern IT og Region Sjælland.

Læs hele annoncen her.

Carlsberg Group søger integration manager, København

Carlsberg Integrated Information Technology (IIT)

We are looking for an experienced Integration Architect where you will be responsible for transforming Carlsberg integration platform to cloud architecture as well ensuring stable platform of current landscape.

Great beers, great colleagues, focus on personal development and diverse and inclusive workplace – we’d love you to come and be part of shaping our future.

This is a very exciting time to be joining in Carlsberg where transformation project like SAP upgrade and adoption of other cloud technologies are in progress and this can be your opportunity to work with next generation architecture to support our 5-year business strategy in Carlsberg.

Læs hele annoncen her.

Pharma Nord søger softwareudvikler med regnskabsforståelse, Vejle

Med base i Vejle står it-udviklingsafdelingen for alle ERP-systemer i Pharma Nord koncernen, og i forbindelse med vores tilstedeværelse på 45 udenlandske markeder søger vi at udvide og styrke it-udviklingen på flere niveauer.

Dine opgaver vil være at deltage i videreudvikling af ERP-systemer til koncernens danske og udenlandske datterselskaber.

Du vil være en aktiv deltager i virksomhedens forretningsprocesser, så it-afdelingen i sin helhed kan understøtte koncernens ønsker om en øget rapporteringshastighed og flere funktionaliteter.

Dette vil ske i samarbejde med kolleger på vores hovedkontor i Vejle, på fabrikken i Vojens samt rundt i vores 25 datterselskaber.

Arbejdsted: Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, 7100 Vejle. Der kan være dage, hvor arbejdsstedet lægges på vores fabrik i Vojens, hvorfor kørekort er en nødvendighed.

Læs hele annoncen her.

Skandinavisk Logistik søger IT business analyst, Glostrup

Hvis du brænder for at bære store it-projekter i mål sammen med nogle af de største brands, så har vi både opgaverne og kunderne…

Skanlog vækster sammen med vores kunder og derfor oplever vi en øget efterspørgsel på integration af vores fremtidige Transport Management Systemer.

I Koncern IT implementerer, supporterer og udvikler vi it-systemer, der effektiviserer kundernes logistik-løsninger samt deres digitale strategi.

Du vil i tæt samarbejde med engagerede kolleger i Danmark, Sverige, Finland, Norge og Philippinerne vurdere kundernes krav og forventninger og sætte forretningsmål for deres IT-projekter.

I tæt dialog med kunderne vil du rådgive og sparre dem på deres udfordringer og derigennem udvikle de bedste løsninger for dem og deres kunder.

Læs hele annoncen her.

Per Aarsleff søger BI-udvikler og digital partner til vores forretningsområde Rørteknik, Viby J

Vi søger en ny medarbejder, der kan indgå i vores nuværende BI-scrum team, som udvikler og vedligeholder vores BI backend-løsninger. Den nye medarbejder skal arbejde med særlig fokus på rørteknik.

Vi arbejder med kendte og udbredte standardværktøjer, primært baseret på Microsoft-teknologier. Her indhenter og bearbejder vi data fra vores danske og udenlandske forretningsenheder. Nogle data henter vi fra standardsystemer, andre fra specifikke egenudviklede systemer.

Vores målsætning er at bidrage med valide, relevante og supplerende informationer som understøttende beslutningsgrundlag for vores ledelse og øvrige interessenter.

Vi søger dig, der har en relevant forudgående erfaring med BI-området. Du trives med at analysere og indsamle store og komplekse datasæt og forstår vigtigheden i at gøre dem forståelige og tilgængelige til frontend-udviklerne, som du vil indgå i et tæt samarbejde med.

Læs hele annoncen her.

Jyske Bank søger .NET udvikler til interne forretningssystemer, Silkeborg

Drømmer du om at hjælpe andre med at gøre det nemt, at gøre det rigtigt? I et uformelt og agilt miljø, hvor godt humør, faglighed og professionalisme vægtes højt? Så har vi måske dit drømmejob.

Vi har til opgave at gøre det nemt, at gøre det rigtigt. Derfor er det vigtigt, at du motiveres af at udvikle software, der øger selvbetjeningsmulighederne for vores kolleger, når de skal udføre administrative- og complianceopgaver i vores systemer.

Du vil være en vigtig spiller i videreudvikling af vores egenudviklede system AWACS (.Net6) til compliance-understøttelse.

Dette betyder, at du skal tilegne dig viden om compliance, så du kan indgå i dialog med både stakeholders og brugere af systemet.

Hvis du ikke allerede mestrer Application Lifecycle Managment(ALM), skal du som minimum have viljen til at blive god til det – for hos os er du med fra idé til implementering, forvaltning og drift. Det skaber forventning om, at du kan arbejde med krav, analyse, design, konstruktion, fejlfinding og dokumentation.

Læs hele annoncen her.

Mentor IT søger en teamleder/konsulent, Esbjerg

Brænder du for personaleledelse og at sikre den ultimative kundeoplevelse? Har du god erfaring med kundeservice i it-branchen, som du kan tage med og bygge videre på hos os? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Hos Mentor IT har vi travlt og byder mange nye kunder velkommen. Vores Customer Care har vokset sig stor, og vi søger nu en teamleder.

Som teamleder kommer du til at spille en central rolle som ”spillende træner”, hvor du står for at motivere, lede og udvikle teamet fagligt, sikre fortsat høj kundetilfredshed samtidig med, at du selv tager del i konsulentopgaverne og daglig drift.

Teamet består i dag af ti dygtige og engagerede kollegaer, der yder både remote- og Onsite-support.

For at understøtte vores vækstrejse har vi brug for dig, som kan og vil tage ansvaret for vores velfungerende Customer Care-team i Esbjerg.

Det gør du blandt andet ved at følge op på opgaverne og feedback fra kunderne samt ved at sørge for, at teamet modtager den nødvendige træning og tekniske sparring.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her

Drømmer du om at blive it-ansvarlig for kongen, så skal du slå til nu. Det er dog blot en ud af 10 ledige it-stillinger, som vi har fundet til dig i denne uge.

Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu
En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu