Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Her er 10 .Net-stillinger, som du kan søge lige nu

Uanset om du er på jobjagt i den sydlige eller nordlige del af rigsfællesskabet har vi her fundet 10 ledige .Net-stillinger til dig.

I denne uge har vi fokus på .Net. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Per Aarsleff, Kimik It og Air Greenland.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Kimik It søger softwa­re­ud­vik­le­re til Skat­te­tea­met, Nuuk eller Viby J

Kimik It er midt i en forandringsproces. Vi står overfor et stigende antal udviklingsprojekter samt en kommende skattereform. Derfor søger vi nye kollegaer til vores Skatteteam.

Hos Kimik It arbejder vi med udvikling, drift og support af it-løsninger til det offentlige i Grønland, store sportslege i Canada og vi er i øjeblikket på vej ind på det tyske marked. Vi leverer målrettede dynamiske løsninger til alle former for sagsbehandling, beregninger og administration.

Du vil indgå som udvikler i vores Skatteteam, der består af fem udviklere, to forretningskonsulenter og en projektleder. Medarbejderne i Skatteteamet er placeret i henholdsvis Grønland og Danmark og har derfor stor erfaring i at samarbejde på distancen og på tværs af tidszoner.

Skatteteamet sikrer videreudvikling af skattesystemet ’eSkat’, hvor nye behov opstår som følge af ny lovgivning og ønsker fra Skattestyrelsen i Grønland.

Læs hele annoncen her.

ITD søger it developer til in­ter­na­tio­nalt ori­en­te­ret koncern, Padborg

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde selvbetjeningsportaler til ITD Groups medlemmer og kunder? Så er du måske vores nye IT Developer.

Ud over ovennævnte hvor udviklingen spænder fra frontend- til backend-delen, skal du være med til at udvikle hjælpeapplikationer, der kan understøtte organisationen. Vi udvikler typisk løsninger helt fra bunden med inddragelse af relevant teknologi.

Du deltager i hele udviklingsprocessen lige fra ide, design til implementering. Du vil deslige få berøringsflade med personer i hele organisationen.

Du har en relevant uddannelse, f.eks. datamatiker, datatekniker med speciale i programmering eller anden relevant IT-uddannelse med fokus på programmering/udvikling.

Læs hele annoncen her.

Integra2r søger softwa­re­ud­vik­ler til di­gi­ta­li­se­ring af pro­duk­tions­virk­som­he­der, Tranbjerg J

Har du lyst til at udvikle dig sammen med Danmarks mest hardcore team for digitalisering af produktionsvirksomheder?

Integra2r ApS søger nye kolleger til spændende opgaver indenfor softwareudvikling og systemintegration baseret på Microsoft-teknologier.

Du kommer til at arbejde med applikationsudvikling, databaseløsninger og systemintegration baseret på Microsoft-teknologier med tilhørende webapplikationer og Windows desktop-applikationer til visualisering af realtidsdata.

Du skal medvirke i projekter hos vores kunder med udvikling og support af løsninger, der digitaliserer produktionsprocesser med automatisk opsamling og præsentation af realtidsdata. Sammen med kollegaer fra integra2r får du direkte berøring med kunden, i forbindelse med design, udvikling, test/idriftsætning og uddannelse af brugere/operatører.

Læs hele annoncen her.

Air Greenland søger it-udvikler, Nuuk, Grønland

Ønsker du fagligt som personligt at blive udfordret – så har vi muligvis jobbet til dig!

Kan du arbejde selvstændigt, struktureret og proaktiv, og klar til support og udvikling af Air Greenland’s it-løsninger? Så tilbyder vi et afvekslende og til tider travlt job i en dynamisk og spændende virksomhed.

Som følge af øget fokus på effektivisering af processerne ved øget digitalisering og integrationer mellem it-løsningerne, samt videreudvikling af Datawarehouse og BI-løsninger, ønsker Air Greenland at styrke den interne it-udvikling. Derfor søges en erfaren og alsidig softwareudvikler til ansættelse snarest muligt.

Som softwareudvikler i Air Greenland bliver du en del af it-teamet på i alt 12 personer som er placeret på hovedkontoret i Nuuk.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger senior software developer, København

Som senior software developer vil du blive en del af vores Netcompany Application Services, der består af en fast team-struktur, der driver porteføljer for spændende kunder både i den offentlige og private sektor.

Som senior i vores team vil du have både teknisk og kunderettet ansvar, naturligvis tilpasset dine kvalifikationer. Teamets leverancer spænder bredt fra nyudvikling af it-projekter til løbende udvikling på eksisterende løsninger og serviceydelser.

Dine opgaver vil dermed spænde fra teknisk design og programmering til at indtage en ledende rolle og bidrage til at sikre fremdrift og kvalitet på projekterne.

I Netcompany leverer vi på alle markedsudbredte teknologier herunder .Net, C#, Java, Salesforce, Sharepoint, Dynamics CRM, Business Central ERP, Sitecore, ReactJS, Angular, Docker, Azure, Azure DevOps, Octopus, Oracle, Episerver m.fl. Valget af teknologi bestemmes altid efter, hvad der giver kunden størst værdi. Det er derfor vigtigt, at du synes, det er sjovt at arbejde med nye og varierende områder og teknologier og finder det motiverende at udbygge din viden kontinuerligt.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Logos Payment Solutions en pas­sio­ne­ret .Net backend-udvikler, Odense

Vores kunde Logos Payment Solutions i Odense har rygende travlt, og vi søger derfor en .Net backend-udvikler til deres udviklingsteam.

Du bliver den en del af et spændende udviklingsmiljø med meget kompetente og hjælpsomme kollegaer. Der er gode muligheder for faglig udvikling og sparring samt for at have indflydelse på dit arbejde.
Atmosfæren er præget af stort fagligt engagement, samarbejde og vidensdeling.

Du kommer til at arbejde med design og udvikling af backend systemer og databaser til overvågning og styring af anlæg for drivmiddel, bilvask eller ladning.

Du vil tage del i hele udviklingsforløbet – fra specifikation, design, implementering, test og dokumentation. Desuden kommer du til at tage del i at udvikle den generelle arkitektur i samarbejde med dit team.

Læs hele annoncen her.

AK Techotel søger system­ud­vik­ler til in­nova­tivt firma med godt ar­bejds­mil­jø og mulighed for hjem­me­ar­bej­de, Brøndby

God løn, mulighed for hjemmearbejde, dygtige kolleger og positiv stemning!

Vi er en dynamisk it-virksomhed på 38 år og med 40 ansatte, der udvikler, sælger og servicerer store reservations-, kasse- og CRM-systemer til hoteller og kursuscentre i Danmark, Sverige, Norge, Island og Irland.

Vi har samlet 12 særdeles gode udviklere, og dannet et godt team for systemudvikling. Vores udviklingsafdeling ligger i Danmark.

Vi søger til denne afdeling endnu en dygtig og dynamisk systemudvikler.

Læs hele annoncen her.

Baader Logistix søger erfaren C++, .Net-softwa­re­ud­vik­ler, Risskov

En unik mulighed for indflydelse og programmering i C++ og .NET i den videre udvikling af vores ”Control Software Platform” og ”Production Software Platform” (MES).

Produkterne er nøglekomponenter i Baaders globale levering af fødevare maskiner og komplette fabrikker globalt.

Platformen indeholder hele ”pakken” fra den hardware-nære realtids-kerne baseret på en IPC med tilførende front-end og back-end komponenter koblet op mod en MS SQL-database.

En spændende stilling, hvor du kommer til at arbejde med højt uddannede kolleger, i et team hvor du aldrig kommer til at stå alene.

Din hverdag foregår blandt et passioneret hold udviklere med en vision om at digitalisere fødevareindustrien. Vi er på en spændende rejse med de nyeste teknologier i ryggen, og vores løsningsdesign udvikles via vores unikke metode ”det innovative fællesskab”, og i tæt dialog med kunder der sikrer, at netop vores software løser specifikke behov og udfordringer.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT ApS søger for FTZ en C# softwa­re­ud­vik­ler, Odense eller Glostrup

FTZ har fuld gang i digitalisering på alle niveauer i forretningen, og der er mange spændende opgaver/projekter på deres roadmap, som omfatter FTZ+/Digitale Løsninger, og der kommer kun flere til. Så kom og vær med på rejsen!

Til FTZ+ teamet søger vi en C# softwareudvikler – en person, som brænder for at gøre en forskel, og som har lyst til at bidrage med nye, spændende digitale kundeløsninger.

Teamet, du kommer til at indgå i, består af 9 udviklere, 1 scrum master og 1 product owner, og man arbejder primært på udviklingen af næste generations FTZ+, som består af en frontend i Angular og en backend i C# (.NET 6.0). Løsningerne er hosted i Azure og følger en mikroservice arkitektur. Alt er sat op efter CI/CD principper med automatiserede pipelines, og man arbejder mod et rapid development/rapid deployment flow.

Læs hele annoncen her.

Per Aarsleff søger Azure og .Net-udvikler med fokus på in­te­gra­tio­ner, Viby J.

Vi søger en medarbejder, der kan indgå i integrationsteamet. Vi udvikler og vedligeholder løsninger på kendte og udbredte standardværktøjer, primært baseret på Microsoft-teknologier i Azure, med fokus på at opfylde vores høje sikkerhedsstandarder og compliancekrav.

Vi arbejder blandt andet med AIS (Azure Integrations Services), herunder Azure Functions og Logic Apps, API Management. Derudover udvikler vi selv applikationsløsninger, hvor der ikke findes standardværktøjer, som opfylder vores krav.

Du vil blive en del af vores it-udviklingsafdeling og få cirka 30 nære kolleger, både udviklere og projektledere, på din nye arbejdsplads, som er vores hovedkontor i Viby J.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.