Tidligere TDC-chef skal sælge IP-telefoni

Den tidligere TDC- og Digiquant-chef Jørgen Weber er ansat som ny direktør i selskabet V2tel, der sælger IP-telefoni. Han skal sørge for, at der nu kommer gang i salget til erhvervslivet.

50-årige Jørgen Weber bliver ny administrerende direktør i selskabet V2tel, der sælger IP-telefoni til erhvervslivet og er en del af CBB-stifter Michael Moesgaard Andersens teleinvesteringer.

Jørgen Weber kommer fra et job som direktør i Nettest. Han har tidligere stået i spidsen for TDC Mobil og softwareselskabet Digiquant.

- Jørgen er den rette mand på rette sted. Jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at han med sin solide indsigt i branchen, lederevner og tekniske indsigt kan føre V2tel sikkert videre, udtaler Michael Moesgaard Andersen.

Michael Moesgaard Andersen er bestyrelsesformand i V2tel, der har omtrent 20 ansatte og tilbyder små og mellemstore virksomheder et virtuelt omstillingsbord. Selskabet tilbyder samtidig bredbåndstelefoni til private brugere.

Jørgen Weber erstatter Klaus Akselsen, der fortsætter som teknisk direktør i virksomheden. Den nye direktør skal nu sørge for at sætte gang i salget.

- Vi er nået dertil, hvor vi har et velfungerende produkt. Nu er opgaven vækst. Vi har en god kundebase, men den skal blive meget, meget større, siger Jørgen Weber.

Han mener, at timingen er god, fordi danske virksomheder ifølge ham er begyndt at blive mere åbne over for at investere i IP-telefoni.

Michael Moesgaard Andersen ejer en større del af V2tel og derudover satellitfirmaet Emperion, århusianske Mobilethink og Telecom Scandinavia.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere