Spilgigant vil købe Hitmans nye ejer

Det britiske spilfirma SCi forhandler om at blive solgt til spilgiganten Electronic Arts. Det sker mindre end et halvt år efter, at SCi købte Eidos Interactive og derigennem Danmarks største spilfirma, IO Interactive.

De mere end 150 ansatte hos Danmarks største spilfirma, Hitman-skaberen IO Interactive, kan muligvis se frem til at få ny ejer for tredje gang inden for halvandet år.

Det britiske dagblad The Daily Mail skriver mandag, at både spilgiganten Electronic Arts og firmaet Midway Games forhandler om at købe SCi, der er Englands største spilfirma.

Hertil kommer tilnærmelser fra kapitalfonden Apax Partners.

SCi har i en meddelelse bekræftet, at selskabet har modtaget henvendelser fra forskellige parter, selvom der ikke er nogen garanti for et bud.

Danske IO Interactive ejes af SCi, efter at selskabet sidste år blev solgt for en kvart milliard kroner til Eidos Interactive, som så i maj blev solgt til SCi.

Også danske Deadline Games har et tæt samarbejde med SCi, som netop har udgivet selskabets største satsning til dato, spillet Total Overdose.

Ifølge The Daily Mail er Midway Games favorit til at overtage SCi. Midway er ejet af Sumner Redstone, der er formand for mediegiganten Viacom.

Det mulige salg af SCi har mandag fået selskabets aktiekurs til at stige med næsten 30 procent. Selskabet fik et trecifret milliontab i det seneste regnskabsår, men har siden meldt om fremgang, især på grund af et forrygende salg af spillet Lego Star Wars.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere