Skandaleramte Mobilpriser.dk har fået ny ejer

Mobilpriser.dk er solgt til selskabet Mobile Media Scandinavia. Overtagelsen er angiveligt sket umiddelbart før en 44-årig medejer af Mobile er blevet fængslet for trusler på livet mod en konkurrent.

Selskabet Mobile Media Scandinavia har overtaget selskabet Mobile, der står bag Mobilsiden.dk, Mobildebat.dk og Mobilpriser.dk.

Overtagelsen er angiveligt sket den 15. februar og dermed før en 44-årig medejer af selskabet Mobile blev anholdt mistænkt for trusler på livet mod en konkurrent, der på hjemmesiden Mobilpriser.dk havde underbudt ham.

Mobilsidens oprindelige stifter John G. Pedersen er udnævnt som direktør i selskabet af den nye ejerkreds, der ifølge en pressemeddelelse ikke ønsker at stå frem.

Er du selv en del af den nye ejerkreds?

- Det kan ikke udelukkes, siger John G. Pedersen.

Han afviser at kommentere yderligere på spørgsmål om mobil-hjemmesidernes tidligere eller nuværende ejerkreds.

Tidligere ejer tilbage
John G. Pedersen solgte for cirka et år siden rækken af mobil-hjemmesiderne til selskabet Mobile.

Han fortæller til Computerworld, at han efterfølgende har været ansat i selskabet fra september 2005 og frem til den første februar i år - 15 dage før selskabet angiveligt blev solgt til Mobile Media Scandinavia.

Ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er den nye ejer Mobile Media Scandinavia et anpartsselskab ejet af AI Commerce og Eco Agent.

Den nye ejerkreds er ifølge en pressemeddelelse trådt til, fordi den hidtidige ejer Mobile ikke har kunnet finde den fornødne kapital til en planlagt ekspansion af aktiviteterne.

Ifølge John G. Pedersen overvejer man blandt andet at udvide konceptet til det svenske marked.

John G. Pedersen afviser, at det nylige ejerskifte har noget at gøre med den verserende sag, hvor en 44-årig medejer af Mobile ifølge Rigspolitiet har truet en konkurrent på livet, fordi konkurrenten solgte mobiltelefoner billigere end den 44-årige.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
TDC trak sig fra fiberudrulning og smækkede med døren i Slagelse Kommune: Nu graver TDC igen i kommunen
Efter flere måneders stridigheder mellem TDC og Slagelse Kommune valgte teleselskabet af afblæse fiberudrulningen i byen. Nu viser det sig, at Danmarks største teleselskab igen graver fibernet ned i kommunen.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan får du et sikrere og mere effektivt netværk med SD-WAN
Kombinationen af cloud og mere effektive arbejdsformer - og hjemmearbejde – kan både netværk og sikkerhed nemt blive udfordret. Samtidig kan de traditionelle løsninger hurtigt blive dyre, især når sikkerheden skal følge med. I dette whitepaper kan du læse om udfordringerne med de traditionelle netværkskonfigurationer og hvilke fordele som et software defined netværk kan give, samt hvordan du tænker sikkerhed ind i løsningen fra starten.