Fredagens aviser om it

Cryptomathic får millionordre på britiske pas. Microsoft Danmark på jobfangst i Ukraine.

Cryptomathic får millionordre på britiske pas

Det århusianske it-firma Cryptomathic har sikret sig millionordrer fra både det firma, der skal forsyne briterne med 50 millioner pas med biometri, og et mobilkonsortium, der skal bruge særlige digitale nøgler til at identificere brugerne ved e-handel. Cryptomathic har hidtil mest fokuseret på at sælge sikkerhedsløsninger til netbanker. Trods mange nye ordrer fik Cryptomathic sidste år et underskud på seks millioner kroner. (Børsen)

Microsoft Danmark på jobfangst i Ukraine

Microsoft Danmark er taget på en utraditionel rekrutteringstur til Ukraine, fordi selskabet akut mangler 49 softwareudviklere i Danmark. Ifølge rekrutteringschef Maj-Britt Maltesen skyldes turen, at Microsoft simpelthen ikke kan finde de rette kandidater i Danmark på grund af den høje vækst og lave arbejdsløshed. (Berlingske Tidende)
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital