Tusindvis af brugere vender Kiss ryggen

Online-klubben MPC Club, der forener brugere af Kiss-produkter fra mange lande, vender Kiss Technology ryggen på grund af brudte løfter og dårlig service, hvor brugere med defekte afspillere ikke kan få dem byttet.

I foråret var det Cisco, der "tordnede mod fejlramte Kiss-produkter."

Nu har også den ellers meget loyale online brugerklub mpcclub.com mistet tålmodigheden med den danske teknologivirksomhed, som blev købt af Cisco for 374 millioner kroner i 2005.

- MPC har samarbejdet med Kiss om fejl og mangler og ydet gratis support fra bruger til bruger, men nu har MPC vendt Kiss ryggen på grund af utallige brudte løfter og dårlig service, hvor blandt andet brugere med defekte afspillere ikke kan få dem byttet, lyder det fra en bruger af MPC Club, der er en samling af brugere af primært Kiss-produkter.

Misforståelser, siger Kiss

Til det svarer Peter Christensen, stifter af og administrerende direktør for Kiss Technologies.

- Det er korrekt, at vi har afvist at reparere Kiss-produkter, hvor brugerne selv har modificeret firmware og i visse tilfælde har åbnet produkterne og monteret andre harddiske og DVD-drev, på linie med hvad der er norm i industrien.

Peter Christensen afviser, at MPC fortsat er afvisende overfor Kiss og påpeger, at selskabet "er ved at finde veje til at hjælpe disse kunder via salg af reservedele til produkter udenfor garanti."

- MPC er et site med meget trafik, og vi tager det derfor seriøst og lytter til de klager, der kommer derfra, siger Peter Christensen.

Han mener, at Kiss i den seneste tid har haft en meget fornuftig dialog med MPC.

Vi er ved at komme overens om misforståelserne, siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere