Martin Falslev Andersen, medstifter af Trendsales.

Trendsales: Almindelig nethandel er for upersonligt

E-handelsprisen: Trendsales har vundet en e-handelspris for deres blanding af e-handel og community. Deres site formidler salg mellem købere og sælgere af blandt andet kvindetøj. Nu vil de indtage Sverige, Norge og England.

Det interessante ved Trendsales hjemmeside er, hvad der mangler på siden.

Selv om siden formidler salg mellem købere og sælgere af især tøj, sko og smykker til kvinder, så er der ingen funktion til at byde et beløb.

I stedet skal du skrive en besked på siden, der fungerer som en debattråd under et blogindlæg.

"Når du skal skrive, "jeg byder 100 kroner", så er du allerede i gang med at skrive en sætning. Så kan du lige så godt fortsætte og spørge: "Hvad er livbredden på de bukser?"," siger Martin Falslev Andersen, medstifter af Trendsales.

Kundeservice frem for maskiner
Den ide har sikret Trendsales en e-handelspris for at være bedst til innovation.

"Hvor andre e-handelsforretninger blot fokuserer på transaktionen, har Trendsales godt fat i den sociale proces en handel involverer," skriver dommerne i deres begrundelse.

Trendsales mener, at det blot prøver at give god kundeservice på nettet.

"Nethandel i dag er meget koldt og upersonligt. Det prøver vi at komme væk fra," siger Martin Falslev Andersen.

"Forestil dig, at du går ind i to butikker, der har de samme varer. Hvor vil du helst handle henne, hvis du i den ene får en god kundeservice, og i den anden møder en maskine?" spørger Martin Falslev Andersen.

hvor er bydefeltet?
I Danmark er Trendsales vokset samtidig med QXL og Lauritz.com.

Det vil sige, at danskerne ikke har været vant til en bestemt måde at drive nethandel på, og det har, ifølge Martin Falslev Andersen, gjort det nemmere at vænne folk til community-modellen.

Nu er Trendsales på vej ind i Sverige, Norge og England, hvor autionssites har været mere udbredt.

"Brugere derovre vil spørge: "Hvor er bydefeltet?". Vi skal have vænnet folk fra aktion til kommunikation," siger Martin Falslev Andersen, der tror det bliver en stor udfordring.

Trendsales er delvist ejet af Freeway, der også står bag Arto og Dating.dk.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.