Martin Falslev Andersen, medstifter af Trendsales.

Trendsales: Almindelig nethandel er for upersonligt

E-handelsprisen: Trendsales har vundet en e-handelspris for deres blanding af e-handel og community. Deres site formidler salg mellem købere og sælgere af blandt andet kvindetøj. Nu vil de indtage Sverige, Norge og England.

Det interessante ved Trendsales hjemmeside er, hvad der mangler på siden.

Selv om siden formidler salg mellem købere og sælgere af især tøj, sko og smykker til kvinder, så er der ingen funktion til at byde et beløb.

I stedet skal du skrive en besked på siden, der fungerer som en debattråd under et blogindlæg.

"Når du skal skrive, "jeg byder 100 kroner", så er du allerede i gang med at skrive en sætning. Så kan du lige så godt fortsætte og spørge: "Hvad er livbredden på de bukser?"," siger Martin Falslev Andersen, medstifter af Trendsales.

Kundeservice frem for maskiner
Den ide har sikret Trendsales en e-handelspris for at være bedst til innovation.

"Hvor andre e-handelsforretninger blot fokuserer på transaktionen, har Trendsales godt fat i den sociale proces en handel involverer," skriver dommerne i deres begrundelse.

Trendsales mener, at det blot prøver at give god kundeservice på nettet.

"Nethandel i dag er meget koldt og upersonligt. Det prøver vi at komme væk fra," siger Martin Falslev Andersen.

"Forestil dig, at du går ind i to butikker, der har de samme varer. Hvor vil du helst handle henne, hvis du i den ene får en god kundeservice, og i den anden møder en maskine?" spørger Martin Falslev Andersen.

hvor er bydefeltet?
I Danmark er Trendsales vokset samtidig med QXL og Lauritz.com.

Det vil sige, at danskerne ikke har været vant til en bestemt måde at drive nethandel på, og det har, ifølge Martin Falslev Andersen, gjort det nemmere at vænne folk til community-modellen.

Nu er Trendsales på vej ind i Sverige, Norge og England, hvor autionssites har været mere udbredt.

"Brugere derovre vil spørge: "Hvor er bydefeltet?". Vi skal have vænnet folk fra aktion til kommunikation," siger Martin Falslev Andersen, der tror det bliver en stor udfordring.

Trendsales er delvist ejet af Freeway, der også står bag Arto og Dating.dk.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Bording Data A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2018

Det har aldrig været bedre end nu at være it-professionel. Den teknologiske udvikling brager af sted og kravene til dig er skyhøje. Forventningerne fra forretningen er i top – for også konkurrenter og it-kriminelle nyder godt af de samme teknologiske fordele. Derfor skal du mestre den afgørende digitale transformation, som er omdrejningspunktet for Computerworld Summit 2018.

11. april 2018 | Læs mere


Software asset management - få styr på dine applikationer og undgå dyre overraskelser

På seminaret får du kendskab til best practice inden for Software Asset Management, som giver dig den bedste mulighed for at styre, indkøbe, vedligeholde og afvikle software i din organisation eller virksomhed.

17. april 2018 | Læs mere


Kaspersky Open Day

På Kaspersky Open Day får du praktisk viden om, hvordan du som Kaspersky-partner sikrer dine kunders Office 365-mail, beskytter dem mod ransomware – og optimerer indtjening og vækst ved at betjene flere og større kunder på én gang.

20. april 2018 | Læs mere

mest debaterede artikler

Premium
Amazon vil snart tromle ind over Danmarks grænser - men der findes muligvis en modgift mod Amazon-effekten
ComputerViews: Der vil omgående ske tre ting, hvis Amazon åbner for sin store 'everything store' i Danmark, og det er noget, som alle e-handlende må forholde sig til. Til gengæld tyder meget på, at Amazon trods sin mægtige styrke har en akilleshæl, som danske e-handlende kan udnytte.
Computerworld
Nørgaard: Facebook er godt og grundigt på spanden på grund af nogle onde menneskers onde biks
Klumme: En række onde mennesker som Steve Bannon har via deres onde, onde biks Cambridge Analytics (CA) trukket data ud på individ-niveau fra Facebook på alle amerikanere, anvendt en yderst snedig metode, kaldet Big Five, til at finde ud af deres sindsstemning, og derpå målrettet de russiske trolde fra IRA i Sankt Petersborg mod folk med henblik på at fremme Bernie og Trumpie, men ikke Hillary.
CIO
Datatilsynet beroliger 65 dage før GDPR: "Det er ikke fordi, vi nu vil ud og give bøder til højre og venstre"
Datatilsynet forventer ikke at skulle uddele bøder til højre og venstre. I stedet vil tilsynet satse på at indgå i en dialog med virksomhederne.
Job & Karriere
Facebook søger medarbejdere til kæmpe-datacenter i Odense - se de ledige stillinger her
Facebook søger nye medarbejdere til selskabets kæmpedata-center i Odense, der efter planen skal åbne i 2020. Se her, om du kan komme i betragtning.
White paper
Sådan indfrier du virksomhedens digitale potentiale - og her giver det mest værdi at starte
Digitalisering er det altafgørende omdrejningspunkt for mange virksomheder. Men hvor tager man fat, så det giver mest værdi? EG har identificeret fem helt centrale områder, hvor der typisk er et perfekt match mellem virksomhedens behov og de teknologiske muligheder. Læs dette whitepaper og få indblik i, hvordan vidt forskellige virksomheder har grebet det an. 14 sider på dansk.