Martin Falslev Andersen, medstifter af Trendsales.

Trendsales: Almindelig nethandel er for upersonligt

E-handelsprisen: Trendsales har vundet en e-handelspris for deres blanding af e-handel og community. Deres site formidler salg mellem købere og sælgere af blandt andet kvindetøj. Nu vil de indtage Sverige, Norge og England.

Det interessante ved Trendsales hjemmeside er, hvad der mangler på siden.

Selv om siden formidler salg mellem købere og sælgere af især tøj, sko og smykker til kvinder, så er der ingen funktion til at byde et beløb.

I stedet skal du skrive en besked på siden, der fungerer som en debattråd under et blogindlæg.

"Når du skal skrive, "jeg byder 100 kroner", så er du allerede i gang med at skrive en sætning. Så kan du lige så godt fortsætte og spørge: "Hvad er livbredden på de bukser?"," siger Martin Falslev Andersen, medstifter af Trendsales.

Kundeservice frem for maskiner
Den ide har sikret Trendsales en e-handelspris for at være bedst til innovation.

"Hvor andre e-handelsforretninger blot fokuserer på transaktionen, har Trendsales godt fat i den sociale proces en handel involverer," skriver dommerne i deres begrundelse.

Trendsales mener, at det blot prøver at give god kundeservice på nettet.

"Nethandel i dag er meget koldt og upersonligt. Det prøver vi at komme væk fra," siger Martin Falslev Andersen.

"Forestil dig, at du går ind i to butikker, der har de samme varer. Hvor vil du helst handle henne, hvis du i den ene får en god kundeservice, og i den anden møder en maskine?" spørger Martin Falslev Andersen.

hvor er bydefeltet?
I Danmark er Trendsales vokset samtidig med QXL og Lauritz.com.

Det vil sige, at danskerne ikke har været vant til en bestemt måde at drive nethandel på, og det har, ifølge Martin Falslev Andersen, gjort det nemmere at vænne folk til community-modellen.

Nu er Trendsales på vej ind i Sverige, Norge og England, hvor autionssites har været mere udbredt.

"Brugere derovre vil spørge: "Hvor er bydefeltet?". Vi skal have vænnet folk fra aktion til kommunikation," siger Martin Falslev Andersen, der tror det bliver en stor udfordring.

Trendsales er delvist ejet af Freeway, der også står bag Arto og Dating.dk.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Business intelligence: Selvbetjening og automatisering styrker din BI-løsning

En ny generation af løsninger inden for business intelligence og analytics skaber helt nye muligheder for, at man kan anvende analyserne mere aktivt i dagligdagen til at styrke forretningen.

21. august 2018 | Læs mere


Content management: Optimér din digitale tilstedeværelse på tværs af platforme

Et velfungerende CMS-system er fundamentet under enhver organisations digitale tilstedeværelse. Med det rigtige CMS kan du øge effektiviteten, få bedre kontakt til dine kunder og medarbejdere og optimere mange processer. På dette formiddagsseminar får du præsenteret nogle af de bedste CMS-løsninger i markedet lige nu.

22. august 2018 | Læs mere


Infrastruktur – on premise, outsourcing eller cloud?

Det er vigtigere end nogensinde at have et stabilt, effektivt og sikkert it-driftsmiljø. Hør om de nyeste teknologier og løsninger. Hør også om de nyeste cloudløsninger der muliggør Infrastruktur as a Service (IaaS), samt mulighederne for outsourcing. På det gratis formiddagsseminar bliver du klædt på til at træffe de afgørende beslutninger om fremtidens infrastruktur i din virksomhed.

23. august 2018 | Læs mere


Premium
SMV'er mangler stadig basal it-sikkerhed: “Der er simpelthen ikke nok økonomi i det for de store virksomheder”
Mindre sikkerhedsvirksomheder har fået øjnene op for at sælge it-sikkerhedsløsninger til SMV'er. Den etablerede branche er nemlig ikke interesseret i SMV-markedet, lyder vurderingen fra CTO hos EG.
Computerworld
Studieguide: Følg disse råd og få mest smartphone for pengene - disse fire smartphones er de bedste køb lige nu
En ny, velfungerende smartphone behøver ikke at koste alverden. Sådan får du masser af mobil til få penge.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Amazon kan komme til at lide samme skæbne som Uber i Danmark - fagbevægelse ruster sig til kamp
Den danske fagbevægelse står klar til at give Amazon en varm velkomst på det danske marked. Spørgsmålet er derfor om et stærkt samarbejde mellem på den side detailbranchen og internethandlen og på den anden side fagbevægelsen vil kunne skabe et bolværk mod Amazons indtog, eller om Amazon har lært af Uber og Ryanairs fejl?
White paper
Du slipper ikke … digitaliseringen rammer også dig og din virksomhed. Men gå ikke i panik, for de fundamentale færdigheder er (næsten) de samme som altid
Hvordan slipper industrivirksomheder i alle størrelser igennem det minefelt af markedskræfter, stadig mere krævende digitale kunder, konkurrencepres og digitale forventninger? Nøglen er at begynde med det fundamentale. Mennesker, smidige processer, digitalt lederskab og tilfredse kunder. Læs dette whitepaper fra Columbus med bidrag fra eksperter og få indsigt i relevant benchmarking. 24 sider på engelsk.