TDC opsluger sine datterselskaber

TDC har samlet de store danske datterselskaber til ét enkelt selskab. Samtidig udvides direktionen med to personer.

TDC hiver fire af sine datterselskaber til sig, så teleselskabet fremover kun vil være ét selskab.

Det er TDC Totalløsninger, TDC Mobile International, TDC Services og TDC Mobil der med tilbagevirkende kraft er blevet fusioneret med moderselskabet.

TDC Kabel TV vil stadig være en selvstændig virksomhed.

Fusion skal styrke fokus
Ifølge TDC sker fusionen for at styrke fokus i Norden, og fremover vil selskabet operere i fire forretningsenheder, der vil tage sig af henholdsvis erhverv, fastnet, mobil og kabel tv.

”Den nye organisation understøtter vores bestræbelser på at gøre tingene mere enkle og effektive, og for vores kunder skulle det meget gerne betyde, at de nu vil kunne opleve nogle bedre produkter og en bedre service, fordi vi får indrettet os meget bedre efter hvordan markedet ser ud.,” siger Nicolaj Due fra TDC presseafdeling.

Direktionen udvides
Samtidig meddeler TDC, at virksomhedens direktion udvides med to personer.

Klaus Pedersen skal fremover styre Erhvervs-enheden og Eva Berneke tiltræder som ny koncernstrategichef.

"Vi har udvidet direktionen, så vi nu har én fælles ledelse for TDC i hele Norden. Det vil betyde, at meget bedre kan udnytte de fordele vi har, på grund af vores stærke markedsposition, fordi vi med en samlet ledelse kan agere på tværs af TDC" siger Nicolai Due fra.

Begge tiltræder 1. juli til TDC's nuværende fire-mand store direktion.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens it-ressourcer – sådan tiltrækker og fastholder I de bedste medarbejdere.

Danmark kommer til at mangle 19.000 it-specialister frem mod 2030 – og det kommer til at hæmme de danske virksomheders forretningsevne. På konferencen vil du få inspiration til og konkret viden om, hvordan du får fat i og fastholder de bedste it-profiler i et marked med høj efterspørgsel og relativt få ansøgere.

22. november 2018 | Læs mere


Roundtable: Muligheder og gevinster med RPA

RPA - robot proces automation - er for alvor på vej frem i mange organisationer: Der er meget store muligheder for de fleste organisationer i software-robotter, der er relativt nemme at opsætte.

22. november 2018 | Læs mere


CRM: Bedre og mere effektiv kundehåndtering i en digital tidsalder

Hør om implementering, processer og forandringsledelse - og få et indblik i helt konkrete løsninger, værktøjer og lær hvordan du får effektiviseret den interne administration og løftet kundeoplevelsen

27. november 2018 | Læs mere


Premium
Dansk universitet lukker it-uddannelse efter krav om færre udenlandske studerende: “Det er i høj grad et tilbageskridt”
Aalborg Universitet har meddelt at man lukker i alt syv uddannelser, herunder en it-uddannelse hvor undervisningen idag foregår på engelsk. “Det er i høj grad et tilbageskridt,” lyder det fra IT-Branchen til Computerworld.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Den evigt forandrende rolle som it-manager – sådan ser fremtiden ud!
Rollen som it-manager har ændret sig meget, og bliver fremadrettet endnu vigtigere i enhver organisation, i takt med at teknologien udvikler sig. Det betyder at hverdagen er fyldt med mange udfordringer, som hele tiden stiller krav til medarbejderne og deres evne til at have de rette kompetencer. Hvad fremtiden bringer kan ingen spå om, men du får et bud på hvordan en it-managers hverdag ser ud i 2020, og hvilke løsninger der kan være vejen frem. Silotænkningen er fortid og det kræver at du som it-manager hele tiden tænker innovativt for at være på forkant. Hvordan du tilpasser dig til fremtiden, går vi i dybden med i dette Whitepaper.