TDC opsluger sine datterselskaber

TDC har samlet de store danske datterselskaber til ét enkelt selskab. Samtidig udvides direktionen med to personer.

TDC hiver fire af sine datterselskaber til sig, så teleselskabet fremover kun vil være ét selskab.

Det er TDC Totalløsninger, TDC Mobile International, TDC Services og TDC Mobil der med tilbagevirkende kraft er blevet fusioneret med moderselskabet.

TDC Kabel TV vil stadig være en selvstændig virksomhed.

Fusion skal styrke fokus

Ifølge TDC sker fusionen for at styrke fokus i Norden, og fremover vil selskabet operere i fire forretningsenheder, der vil tage sig af henholdsvis erhverv, fastnet, mobil og kabel tv.

”Den nye organisation understøtter vores bestræbelser på at gøre tingene mere enkle og effektive, og for vores kunder skulle det meget gerne betyde, at de nu vil kunne opleve nogle bedre produkter og en bedre service, fordi vi får indrettet os meget bedre efter hvordan markedet ser ud.,” siger Nicolaj Due fra TDC presseafdeling.

Direktionen udvides

Samtidig meddeler TDC, at virksomhedens direktion udvides med to personer.

Klaus Pedersen skal fremover styre Erhvervs-enheden og Eva Berneke tiltræder som ny koncernstrategichef.

"Vi har udvidet direktionen, så vi nu har én fælles ledelse for TDC i hele Norden. Det vil betyde, at meget bedre kan udnytte de fordele vi har, på grund af vores stærke markedsposition, fordi vi med en samlet ledelse kan agere på tværs af TDC" siger Nicolai Due fra.

Begge tiltræder 1. juli til TDC's nuværende fire-mand store direktion.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere