TDC opsluger sine datterselskaber

TDC har samlet de store danske datterselskaber til ét enkelt selskab. Samtidig udvides direktionen med to personer.

TDC hiver fire af sine datterselskaber til sig, så teleselskabet fremover kun vil være ét selskab.

Det er TDC Totalløsninger, TDC Mobile International, TDC Services og TDC Mobil der med tilbagevirkende kraft er blevet fusioneret med moderselskabet.

TDC Kabel TV vil stadig være en selvstændig virksomhed.

Fusion skal styrke fokus
Ifølge TDC sker fusionen for at styrke fokus i Norden, og fremover vil selskabet operere i fire forretningsenheder, der vil tage sig af henholdsvis erhverv, fastnet, mobil og kabel tv.

”Den nye organisation understøtter vores bestræbelser på at gøre tingene mere enkle og effektive, og for vores kunder skulle det meget gerne betyde, at de nu vil kunne opleve nogle bedre produkter og en bedre service, fordi vi får indrettet os meget bedre efter hvordan markedet ser ud.,” siger Nicolaj Due fra TDC presseafdeling.

Direktionen udvides
Samtidig meddeler TDC, at virksomhedens direktion udvides med to personer.

Klaus Pedersen skal fremover styre Erhvervs-enheden og Eva Berneke tiltræder som ny koncernstrategichef.

"Vi har udvidet direktionen, så vi nu har én fælles ledelse for TDC i hele Norden. Det vil betyde, at meget bedre kan udnytte de fordele vi har, på grund af vores stærke markedsposition, fordi vi med en samlet ledelse kan agere på tværs af TDC" siger Nicolai Due fra.

Begge tiltræder 1. juli til TDC's nuværende fire-mand store direktion.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Blockchain-teknologien er på vej ind i betalingsmiljøerne og har potentialet til at sikre og effektivisere betalingsmetoderne i høj grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder du de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworldevent

21. marts 2019 | Læs mere


Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Premium
"Huawei vil ikke have, at man begår en fejl. Det er helt ekstremt rigidt. Jeg har faktisk aldrig oplevet noget lignende. Så nej, jeg er slet ikke urolig for, at Huawei skulle spionere"
"Men så mødte jeg ledelsen i Huawei. Og jeg blev altså dybt imponeret over selskabets tilgang til udvikling og fokus på kundernes behov og på, hvor mange penge, man mener, at man skal bruge på research and development for at være sustainable over tid. Den fokusering, synes jeg, er exceptionel, og den har jeg ikke set hos andre leverandører på samme måde."
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.