TDC opsluger sine datterselskaber

TDC har samlet de store danske datterselskaber til ét enkelt selskab. Samtidig udvides direktionen med to personer.

TDC hiver fire af sine datterselskaber til sig, så teleselskabet fremover kun vil være ét selskab.

Det er TDC Totalløsninger, TDC Mobile International, TDC Services og TDC Mobil der med tilbagevirkende kraft er blevet fusioneret med moderselskabet.

TDC Kabel TV vil stadig være en selvstændig virksomhed.

Fusion skal styrke fokus
Ifølge TDC sker fusionen for at styrke fokus i Norden, og fremover vil selskabet operere i fire forretningsenheder, der vil tage sig af henholdsvis erhverv, fastnet, mobil og kabel tv.

”Den nye organisation understøtter vores bestræbelser på at gøre tingene mere enkle og effektive, og for vores kunder skulle det meget gerne betyde, at de nu vil kunne opleve nogle bedre produkter og en bedre service, fordi vi får indrettet os meget bedre efter hvordan markedet ser ud.,” siger Nicolaj Due fra TDC presseafdeling.

Direktionen udvides
Samtidig meddeler TDC, at virksomhedens direktion udvides med to personer.

Klaus Pedersen skal fremover styre Erhvervs-enheden og Eva Berneke tiltræder som ny koncernstrategichef.

"Vi har udvidet direktionen, så vi nu har én fælles ledelse for TDC i hele Norden. Det vil betyde, at meget bedre kan udnytte de fordele vi har, på grund af vores stærke markedsposition, fordi vi med en samlet ledelse kan agere på tværs af TDC" siger Nicolai Due fra.

Begge tiltræder 1. juli til TDC's nuværende fire-mand store direktion.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Dibs Payment Services A/S
Betalingssystemer til e-handel og detailhandel.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ESDH / ECM - Optimal og effektiv data- og dokumenthåndtering

Med ECM kan indsamle, tilgå og styre informationer på tværs af virksomhedens systemer. Du får overblikket over alt fra dokumenter, video- og lydfiler til mails og andet indhold gennem hele livscyklussen. Få inspiration til din egen ECM-løsning, til hvordan du sikrer høj datakvalitet på tværs i organisationen og hvordan du tænker ESDH/ECM ind i hele den digitale arbejdsplads.

23. januar 2019 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

24. januar 2019 | Læs mere


Blockchain: Totalt styr på data gennem hele kæden

Blockchain-teknologien kan sikre og effektivisere dine produktions- og innovationsmiljøer i hidtil uset grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder jeg de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworld event

25. januar 2019 | Læs mere


Premium
Københavns Universitet erkender skarp kritik af it-sikkerheden: “Vi har ikke helt de samme løsningsmuligheder”
Københavns Universitet har ikke de samme muligheder for at sikre en god it-sikkerhed, lyder det fra ledelsen. Alligevel erkender man krtikken fra Rigsrevisionen. “Der er steder, hvor vi ikke er kommet helt i hus med de her risikovurderinger.”
CIO
Tech fra Toppen: Tim Vang får hastigheden op og de rigtige idéer frem med Googles pretotyping
Tech fra Toppen: Tim Vang får ideerne frem og hastigheden op ved konstant at tænke små overskuelige eksperimenter ind idéprocessen. Metoden hedder pretotyping og stammer fra Google. Lær meget mere om, hvordan du kan bruge værktøjet her.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Fire trin til øget cybersikkerhed på den digitale arbejdsplads
Organisationer af enhver størrelse er i konstant risiko for at blive udsat for cyberangreb, som potentielt kan ende med at koste millioner af kroner. I de kommende år vil reguleringer, som den nye EU-persondataforordning, kunne straffe virksomheder med gigantiske bøder, for utilstrækkelig sikring af deres systemer og data. Hvordan dette kan undgås, kan du læse mere om i dette whitepaper.