TDC opsluger sine datterselskaber

TDC har samlet de store danske datterselskaber til ét enkelt selskab. Samtidig udvides direktionen med to personer.

TDC hiver fire af sine datterselskaber til sig, så teleselskabet fremover kun vil være ét selskab.

Det er TDC Totalløsninger, TDC Mobile International, TDC Services og TDC Mobil der med tilbagevirkende kraft er blevet fusioneret med moderselskabet.

TDC Kabel TV vil stadig være en selvstændig virksomhed.

Fusion skal styrke fokus
Ifølge TDC sker fusionen for at styrke fokus i Norden, og fremover vil selskabet operere i fire forretningsenheder, der vil tage sig af henholdsvis erhverv, fastnet, mobil og kabel tv.

”Den nye organisation understøtter vores bestræbelser på at gøre tingene mere enkle og effektive, og for vores kunder skulle det meget gerne betyde, at de nu vil kunne opleve nogle bedre produkter og en bedre service, fordi vi får indrettet os meget bedre efter hvordan markedet ser ud.,” siger Nicolaj Due fra TDC presseafdeling.

Direktionen udvides
Samtidig meddeler TDC, at virksomhedens direktion udvides med to personer.

Klaus Pedersen skal fremover styre Erhvervs-enheden og Eva Berneke tiltræder som ny koncernstrategichef.

"Vi har udvidet direktionen, så vi nu har én fælles ledelse for TDC i hele Norden. Det vil betyde, at meget bedre kan udnytte de fordele vi har, på grund af vores stærke markedsposition, fordi vi med en samlet ledelse kan agere på tværs af TDC" siger Nicolai Due fra.

Begge tiltræder 1. juli til TDC's nuværende fire-mand store direktion.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan sikrer du dine data og brugere på DNS-niveau - uden at installere hard- eller software

Det kan koste dyrt at blive ramt af malware eller lignende og det gælder derfor om at være på forkant og i kontrol. Hør mere om, hvordan effektive cloud løsninger gør det muligt at beskytte både brugere og data på en nem og simpel måde.

21. maj 2019 | Læs mere


Få styr på dine kontrakter - også i årene efter de er blevet underskrevet

I en verden fyldt med kontrakter og aftaler er det afgørende, at du har styr på håndteringen af din organisations kontrakter - både de nye og de eksisterende. På dette seminar gennemgår vi nogle af de største risici og hvordan du minimerer dem. Der er mange penge at spare. Og stor mulighed for kraftig effektivisering.

23. maj 2019 | Læs mere


CXO roundtable: Sæt strategisk it-sikkerhed på dagsordenen

Eksklusivt roundtable: Hør hvordan DSBs Chief Information Security Officer arbejder med fremtidens it-trusler og strategisk it-sikkerhed - og vær med til at sætte fokus på strategisk it-sikkerhed, incident response, beredskabsplaner og business continuity blandt en udvalgt gruppe af digitale ledere fra danske virksomheder.

24. maj 2019 | Læs mere


Premium
Er Huawei truet på livet? Her er konsekvenserne af Google-forbud og amerikansk modstand
ComputerViews: Huawei indkasserer flere voldsomme bredsider fra blandt andre den amerikanske stat og Google. Den kinesiske tech-gigant er dog ikke sendt til tælling - endnu. Se her, hvad der kan komme til at ske.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.