Artikel top billede

ComX og Comendo slår sig sammen

Bredbåndsleverandøren ComX og sikkerhedsfirmaet Comendo har i dag underskrevet en hensigtserklæring, der betyder, at de to virksomheder bliver lagt sammen til én.

Bredbåndsleverandøren ComX, der længe har kørt med underskud, bliver ifølge dagbladet Børsen overtaget af det børsnoterede it-sikkerhedsfirma Comendo.

En meddelelse fra Comendo om den indgåede hensigtserklæring giver ingen detaljer, men fastslår, "at efter en due diligence-periode vil en endelig købsaftale være nært forestående og slutresultatet forventes at blive en sammenlægning."

Supplerer hinanden

ComX og Comendos koncepter supplerer hinanden vil kunne opnå betydelige synergier i kraft af bredere ydelser og større mulighed for at overføre koncepterne internationalt.

ComX har erfaring med privatkunder og håndtering af de tre tjenester: Internet, IP-telefoni samt TV. ComX har desuden erfaring med håndtering af fibernet. Comendo har IT-sikkerhed og hosting som kernekompetence. Comendo har tillige et erhvervskoncept samt erfaring med IP-telefoni.

"Vi har - fra vi indgik i ejerskabet af ComX - ønsket at få ComX ind i en større sammenhæng, og med ideerne om en sammenlægning med Comendo er der en række faktorer som nu har mulighed for at falde på plads. Vi står for eksempel over for at skulle tilbyde vores ydelser til erhvervsvirksomheder, men har ikke erfaringen. Den kommer Comendo med," udtaler Finn Helmer, administrerende direktør, ComX.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere