Adobe Reader er sårbar

Team: Sikkerhed: Adobe Reader har en sårbarhed, der gør computeren til et mål for afvikling af skadelig kode. En opdatering først klar i slutningen af måneden.

Tema: Adobe advarer om en alvorlig sårbarhed i det meget populære program, Acrobat Reader, der benyttes til at læse pdf-filer med.

Sårbarheden gør, at udefrakommende ubemærket kan afvikle ondsindet kode. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Adobe fortæller, at de arbejder på en softwareopdatering, der korrigerer problemet men, at det kan trække ud til afslutningen af denne måned før den er færdig og kan hentes som en opdatering.

Det er for sløvt

Den lange ventetid på opdateringen er et sikkerhedsproblem og for sløvt af Adobe, siger en udenlandsk sikkerhedsekspert til nyhedsbureauet Reuters.

"Brugerne bør lægge pres på Adobe for at får en hurtigere løsning på problemet," siger sikkerhedsekspert Gadi Evron fra Beyond Security.

Den vurdering er danske Ulf Munkedal fra sikkerhedshuset Fort Consult enig i.

"Man skal lægge et pres på leverandører, som ikke sørger for, at deres software er opdateret eller kompatibelt med de nyeste softwareopdateringer, hvilket desværre stadig er et problem mange steder," har han tidligere udtalt til Computerworld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere