Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Joost justerer strategi - nu gælder det sociale sites

Reportage: Online-videotjenesten Joost har lige så stille justeret strategi. Nu handler det om at fange de unge brugere over sociale websites som Facebook.

New York: Lige nu er de sociale netværk som Facebook, MySpace og andre det hotteste emne internationalt.

På den internationale new media konference Media Summit 2008 i New York har alle øjnene stift rettet mod det faktum, at millioner og atter millioner af brugere frekventerer de sociale netværk.

Også online video-udbyderen Joost har justeret strategien efter de nye tendenser.

"De sociale netværk bliver afgørende for, hvad brugerne finder af video: nemlig hvad ser vennerne?," sagde Henrik Werdelin, kreativ direktør på Joost på Media Summit 2008.

Bag Joost står Skype-milliardærerne Janus Friis og Niklas Zennström med en vision om at tilbyde brugerne højkvalitetsfjernsyn over nettet.

Sociale mekanismer

"Vi er nødt til at konstruere sociale mekanismer for at få brugerne til at se bestemte udsendelser. Måske en besked om at nu har 86 af deres venner set det her program om pingviner. Normalt vil jeg ikke se en udsendelse om pingviner, men hvis 86 af mine venner virkelig har set det program, så kan det være, at jeg også vil se det," sagde Henrik Werdelin.

Joost har blandt andet arbejdet sammen med det sociale netværk Facebooks kontroversielle Beacon-system, der sporer brugernes adfærd på nettet.

Indtil nu er Joost blevet downloadet fem millioner gange, men en række eksperter og branchefolk vurderer, at brugerne er ved at tage lange videoer-online til sig.

"Youtube lærte folk at se video over nettet og nu er døren sparket ind til et nyt marked," sagde Justin Chapweske, direktør for en af Joosts konkurrenter i USA, Swarmcast.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere