V2tel-fusion med Supertel efter milliontab

IP-telefoniselskabet V2tel med et 2007-underskud på 16 millioner kroner er overtaget af GlobalConncet. Aktiviteterne videreføres i GlobalConnect-selskabet SuperTel.

Tallene på bundlinjen pegede i retning af et nyt millionunderskud i IP-telefoniselskabet V2tel, da GlobalConnect-koncernen i slutningen af regnskabsåret 2007 overtog forretningen.

V2tel fortsætter som et selvstændigt selskab, men aktiviteterne videreføres i GlobaConnect-selskabet Supertel, oplyser bestyrelsesformand for Supertel og administrerende direktør i V2tel, Erik Lorenz Petersen.

”Som kunde vil man være kunde hos Supertel. Det er den måde, som vi prøver at høste de stordriftsfordele, der ligger i at lægge de to selskabers platforme sammen,” siger han.

Erik Lorenz Petersen ønsker ikke at oplyse 2007-omsætningen for V2tel, der i årsregnskabet kun oplyser bruttofortjenesten, der viser et minus på knapt seks millioner kroner.

De seneste to år har V2tel tabt 25 millioner kroner og heller ikke i 2008 kommer selskabet ud med et overskud, spår Erik Lorenz Petersen.

”Når vi lægger Supertel og V2tel sammen, så vil det samlet give et overskud i 2009,” lyders hans økonomiske udsigt for den nærmeste fremtid.

Ifølge Erik Lorenz Petersen er Supertel i forvejen en forretning med overskud, men overskuddet er ikke i en størrelsesorden, der umiddelbart kan dække underskuddet hos V2tel.

Balancen i de to selskabers samlede indtjening skal sikres ved at udnytte stordriftsfordele og ved at udnytte synergier med andre selskaber med GlobalConnect i ejerkredsen. GlobalConncet ejer blandt andet 8000 kilometer optiske fibre i Danmark og Tyskland.

En anden vej i forsøget på at styrke indtjeningen hos V2tel bliver ved at ændre strategi, så selskabet i højere grad end tidligere vil gå efter erhvervskunder med mellem 20 og 100 ansatte.

”Der tror vi, at dækningsbidraget er bedre,” siger Erik Lorenz Petersen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Fem måder at sikre dine medarbejdere på hjemmekontoret
Gennem de seneste år har arbejde hjemmefra vundet langt større gehør, selv i relativt traditionelt indstillede virksomheder, og med Covid-19 blev det i perioder en uomgængelig del af hverdagen. Men alt tyder på, at et langt mere fleksibelt arbejdsliv er kommet for at blive, også når corona slipper sit greb. Hjemme er medarbejderne – og i særdeleshed de systemer og data, de har adgang til – imidlertid langt mere udsatte for cyberangreb end bag virksomhedens firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger. På den ene side er der altså behov for let og fleksibel adgang til centrale værktøjer og en udstrakt grad af self-service. På den anden side er det helt afgørende at sikre medarbejder, data og systemer mere grundigt end hidtil – også udenfor virksomhedens eget netværk. I denne hvidbog kan du læse mere om, hvordan værktøjerne i RSA SecurID Access kan være med til at løfte opgaven.