Artikel top billede

Kunøe indkasserer tocifret milliongevinst på Mondo

Ib Kunøe blev i går en anelse rigere, da it-milliardærens indtog i Mondo gav en solid stigning i kursen på en Mondo-aktie på hele 73 procent.

It-milliardæren spinder guld på sin seneste investering.

Efter indtoget i det kriseramte hostingselskab Mondo, der er noteret på Københavns Fondsbørs OMX, er kursen på Mondo-aktien nemlig steget voldsomt på første handelsdag efter meddelelsen om, at Ib Kunøe’s Consolidated Holdings og Michael Gaardbo fra Columbus IT har købt sammenlagt 20 millioner aktier i Mondo.

Med en slutkurs på 2,7 i går mandag er aktien således steget med 73 procent fra 1,56.

Det betyder, at Ib Kunøes 15 millioner aktier er 40,5 millioner kroner værd, og da han kun betalte en krone for aktierne, har han dermed tjent så tæt på 40,5 millioner, som man kan komme.

Dog har Ib Kunøe samtidig ydet et lån på 25 millioner kroner til Mondo.

Administrerende direktør for Columbus IT, Michael Gaardbos, fem millioner aktier er nu 13,5 millioner kroner værd.

Men også resten af selskabets aktionærer får gavn af kursstigningen.

Selskabets godt 43 millioner aktier blev i går næsten 49 millioner kroner mere værd, så den samlede værdi nu er på 116 millioner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.