Artikel top billede

CSC skal drive CPR-systemet til 2013

CSC skal drive og udvikle det centrale personregister, CPR, i fire år mere. Kontrakten kan være 100 millioner værd for CSC.

CSC har vundet udbuddet om drift og udvikling af Det Centrale Personregister, CPR, i de næste fire år.

Det fortæller firmaet i en pressemeddelelse her til eftermiddag.

CSC har også hidtil drevet CPR-systemet.

Systemet, der af mange betragtes som nøglen til digital forvaltning i Danmark, rummer oplysninger om alle danskere - blandt andet navne, adresser og personnumre.

Kontrakten har, afhængig af udviklingsaktiviteterne i perioden frem til 2013, en værdi på omkring 100 millioner kroner.

CSC, som i den seneste tid har været ramt af en række dårlige sager, udtrykker glæde over at have genvundet kontrakten på CPR-systemet. CSC ser frem til at støtte CPR-kontoret i Velfærdsministeriet i de kommende års arbejde.

"Det vil vi blandt andet gøre ved at udnytte vores kompetencer inden for offentlig it og inddrage vores globale leveranceapparat. På den måde kan vi skabe en sikker fornyelse af CPR-systemet," siger administrerende direktør Jesper Kryhlmand hos CSC Danmark.

Bedre og billigere

En af forudsætningerne for at give kontrakten til CSC er økonomien.

Det forklarer Carsten Grage, der er kontorchef i CPR-kontoret i Velfærdsministeriet.

"CSC’s tilbud om drift og vedligeholdelse af CPR-systemet opfylder ikke blot til de stillede krav til fulde, men indfrier samtidig vores forventninger om umiddelbare omkostningsbesparelser," siger Carsten Grage.

Han forventer desuden, at CSC har kompetencerne til at forny og udvikle det på mere end en måde centrale register.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere