”Vi skal først opnå proof-of-concept i 2008. Dernæst skal vi tiltrække venturekapital. Målet er at skabe en global virksomhed med vækst i sværvægtsklassen,” fortæller Thomas Jam Pedersen, stifter af 3Djam.

Edison: Web 2.0-generationen bygger rede virtuelt

3Djam vil skabe verdens førende online community for boligindretning i 3D og vokse lige så hurtigt som Skype og YouTube.

Se Edison-finalistens præsentationsvideo

Rigtige Web 2.0-mennesker flytter selvfølgelig ikke rundt på deres møbler rent fysisk for at finde den bedste feng shui-opstilling: De indretter virtuelt, i 3D og på nettet.

Det vil Edison-finalisten 3Djam, der stræber efter at blive verdens førende online community for boligindretning i 3D, hjælpe dem med.

Hos 3Djam kan brugerne 3D-visualisere deres egne boliger og indrette den med 3D-modeller af produkter fra den virkelig verden.

De kan også dele tegninger med hinanden, og sælge deres hustegninger og hjemmelavede 3D-modeller online.

De kan uploade billeder og video og stille spørgsmål i diverse blogs om boligindretning.

Hver 3D-model kan linke til andre websider på nettet, for eksempel til e-Bay, hvor møblet kan sælges brugt.

3Djam’s website er også en mulighed for producenter af møbler, køkkener og vinduer, der kan sælge deres produkter virtuelt.

Sværvægt i den tunge ende
3Djam's forretningsmodel er at tjene 25 procent af alle salg af 3D-modeller og services imellem brugerne.

Dertil kommer reklameindtægter fra de forventede annoncører.

”Kombination af brugervenlig 3D-bolig indretning, social software og markedsplads for 3D-modeller er aldrig set før,” oplyser stifter af virksomheden, Thomas Jam Pedersen

3Djam er et anpartsselskab og er stiftet i oktober 2006. Virksomheden har endnu ingen omsætningen, men beskæftiger cirka ti freelancere.

”Vi skal først opnå proof-of-concept i 2008. Dernæst skal vi tiltrække venturekapital. Målet er at skabe en global virksomhed med vækst i sværvægtsklassen,” fortæller Thomas Jam Pedersen.

Når han siger sværvægt, mener han i den helt tunge ende.

”Vi forventer et exit inden fem år i stil med Skype eller YouTube.”

Websitet går officielt online midt i 2008, og satser på viral markedsføring.

Se Edison-finalistens præsentationsvideo

Frem til den 16. maj, hvor årets Edison kåres, bringer Computerworld portrætter af alle kandidaterne. Du kan selv stemme på din favorit på cw.dk/edison


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Blockchain-teknologien er på vej ind i betalingsmiljøerne og har potentialet til at sikre og effektivisere betalingsmetoderne i høj grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder du de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworldevent

21. marts 2019 | Læs mere


Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Premium
Microsoft klar med en række store opdateringer til Teams: Se dem demonstreret her
Senere på året kan du se frem til at par nye funktioner i Teams. Microsoft er klar til at give dig større kontrol over samarbejdet på tværs af din organisation, men har også en overhaling klar til video-chat og det klassiske whiteboard. Få overblikket her.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Her er alt hvad du skal være opmærksom på ved den Microsoft cloud-baserede suite
Microsoft Office 365 fortsætter med at blive bedre og bedre og Office 365's kommercielle indtjening alene er steget med 38% i Q4 i 2018. Dette er måske ikke så overraskende, med styrken og fleksibiliteten in mente, men mange organisationer er stadig uvidende om begrænsningerne af Office 365, specielt når det gælder backup. I dette whitepaper kigger vi nærmere på, hvorfor Litigation Hold er en rigtig dårlig idé at bruge som backup.