Klaus Riskær Pedersen: Jeg angrer ikke Cybercity

Klaus Riskær tager dommen i Cybercity-sagen til sig. Til gengæld er han forarget over at skulle i fængsel for den gamle Akkumulator Invest-sag.

"Jeg angrer ikke Cybercity."

Det var en af beskederne fra Klaus Riskær Pedersen, da han kom ud fra Østre Landsret i formiddag med en dom på seks års ubetinget fængsel.

"Det er selvfølgelig chokerende," lød det fra Klaus Riskær Pedersen fra Østre Landsrets trappe, da han havde fået dommen, men slap for at skulle direkte i fængsel, hvilket anklageren ellers havde begæret.

Klaus Riskær Pedersen var fattet og erkendte overfor pressen, at han nu har accepteret den del af dommen som går på Cybercity-salget.

"Det er første gang nogen ryger i spjældet for at stjæle deres egne penge," siger Klaus Riskær og tilføjer:

"Der er kommet en regning, fordi jeg lavede en konstruktion der var nødvendig, da jeg lavede Cybercity," konstaterer Klaus Riskær, som for første gang accepterer dommen.

"Jeg har sjusket, og det blev et makværk. Det er der kommet en regning for på tre et halvt år i fængsel for at lave Cybercity. Det står jeg ved," sagde Klaus Riskær Pedersen, der stod ved sine handlinger og altså ikke angrede de metoder, han brugte i Cybercity.

Stadig kampgejst
Selv om Klaus Riskær Pedersen altså tilsyneladende har accepteret sin dom i sagen, så har han bedt sine advokater undersøge om sagen kan ankes til højesteret.

Det skyldes, at Klaus Riskær Pedersens straf på seks års fængsel også bygger på en tidligere dom, hvor finansmanden fik to et halvt års betinget fængsel for Akkumulator Invest-sagen.

Den dom er regnet med i den seneste dom, og det mener Klaus Riskær Pedersen er forkert.

"Jeg er forarget for det drejer sig om forhold, der er begået i 90 og 91, og det er ikke acceptabelt," siger Klaus Riskær Pedersen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
2021 bliver et usædvanligt tv-år: Producenterne vil sætte fuld fokus på billedkvalitet og pris
I stedet for at koncentrere sig om stadigt højere opløsninger og buede skærme, lægger tv-industrien i 2021 op til at satse på det helt rigtige: Billedkvaliteten og prisen.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Her skal du passe på: Rapport fra cyberkrigens frontlinje
I 2020 blev cyberangreb hyppigere og stadig mere alvorlige, og i CrowdStrike Services Cyber Front Lines Report 2020 har du læse, hvor udfordringerne er størst. Rapporten dokumenterer blandt andet, at 63 pct. af alle angreb var økonomisk motiverede – og at hovedparten af angriberne benytter ransomware. Samtidigt bliver de afkrævede beløb større og større, og de kriminelle truer nu ikke kun med at slette data. Stadig oftere sker det, at de cyberkriminelle aktivt analyserer data og undersøger, om der kan sættes trumf på truslen ved true med at lække eller sælge følsomme informationer.