Artikel top billede

IT Factory skifter corporate i september og efter Lotusphere i januar 2009 vil selskabet ændre indholdet på sin hjemmeside, oplyser selskabet.

IT Factory: Bare vent til 2009

IT Factory præsenterer nyt corporate ID og en ny hjemmeside med kunde- og partner-referencer i ‘bundter' i første halvår 2009.

IT Factory spænder forventningerne til første halvår 2009 højt. Et nyt revolutionerende PaaS-produkt, en ny markedsplads, en strøm af nye kundenavne, nye partnere, nye salgskanaler, nyt corporate ID og ny hjemmeside.

Oveni kommer, at bestyrelsesformanden, Asger Jensby, taler om drøftelser med investeringsfonde i første kvartal 2009 og om sin tiltro til, at 2009-resultatetet vil gøre selskabet til en af Danmarks fem største skatteydere.

"I 2009 vil IT Factory formentlig være en af de fem største skatteydere i Danmark," siger Asger Jensby.

"IT Factory skifter sit Corporate ID i december og efter Lotusphere, som afholdes i slutningen af januar, vil IT Factory ændre indholdet på sin hjemmeside i februar eller marts," oplyser IT Factory desuden i en mail.

Indholdet får et skarpt fokus på PaaS / SaaS / IaaS, ifølge IT Factory.

"På vores hjemmeside vil vi liste de første 20 i en række af referencekunder. Vi vil samtidig liste et større antal nye partnere, som på hjemmesiden vil listes i bundter af minimum 10 ad gangen," lover selskabet.

Kommunikationsplan

Samtidig arbejder man hårdt på at færdiggøre kommunika­tionsplanen for 2009. En medieplan, der angiveligt skulle indeholde alt fra kundereferencer til product roadmaps og geografiske indsatsområder.

"Vi arbejder pt. med amerikanske analyseinstitutter og rådgivere om at få skabt de rigtige budskaber til de forskellige målgrupper (kunder, partnere og offentlighed, red.). Når vi er klar med disse, delagtiggør vi jer (Computerworld og andre, red.) meget gerne, så I har mulighed for at følge aktiviteterne på tæt hold," skriver selskabet til Computerworld, der egentlig blot spurgte om en liste på tre til fem kunder.

Samtidig vil IT Factory afholde to informationsdage i foråret og efteråret 2009.

"På informationsdagene vil IT Factory præsentere en række nyheder, og deltagerne kan stille spørgsmål i et offentligt forum," lyder det.

Selskabet vil for alvor sætte trumf på under sommerens Tour de France-cykelløb, hvor Stein Baggers selskab er blevet sponsor for Bjarne Riis' hold.

Stein Bagger forklarer, at selskabet vil invitere kunder og partnere til prologen og finaledagen i Paris i 2009.

"Det vil formentlig være århundredets selvmål at stille op med 1,3 milliarder tv-seere og 300 tv-stationer, og så kom der ikke et øje. Så har man virkelig redt sengen for et selvmål, og det har vi egentlig ikke tænkt os," siger Stein Bagger.

De mange aktiviteter i 2009 kommer sideløbende med, at IT Factory genoptager dialogen med et investeringsselskab, oplyser bestyrelsesformand for IT Factory, Asger Jensby.

Vil sælge aktier i 2009

Investeringsselskabet havde ifølge bestyrelsesformanden allerede kig på IT Factory i foråret 2008.

"Nu kørte jeg selv den dialog med det pågældende investeringsselskab. Det, vi blev enige om, er, at vi stiller processen i bero. Vi tager det op igen om et halvt år, i første kvartal 2009. Vi sagde, at I skal nok blive inviteret ind, når vi starter op igen," siger han.

Ifølge bestyrelsesformanden sætter selskabet ligefrem en struktureret proces i gang med andre udenlandske købere.

"Vi planlægger at sælge en del af vores aktier i IT Factory i 2009, og der er et antal udenlandske købere, som har tilkendegivet deres interesse," siger Asger Jensby.

IT Factorys aktionærer besluttede, ifølge Asger Jensby, at udskyde processen i seks til ni måneder efter den første dialog med investeringsselskabet. Han ønsker ikke at oplyse navnet på det pågældende investeringsselskab.

Computerworld erfarer imidlertid, at der kan være tale om General Atlantic, som i øvrigt ejer 25 procent af Saxo Bank, der ligesom IT Factory er hovedsponsor for Bjarne Riis' cykelhold.

Hos General Atlantic ønsker man ikke at fortælle, hvem man er i dialog med, eller hvorfor dialogen med IT Factory blev stillet i bero i foråret.

"Det er ikke vores politik at kommentere nogen firmaer, som vi overvejer eller ikke overvejer at investere i," siger presseansvarlig Pat Hedley fra General Atlantic.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?