IT Factory skifter corporate i september og efter Lotusphere i januar 2009 vil selskabet ændre indholdet på sin hjemmeside, oplyser selskabet.

IT Factory: Bare vent til 2009

IT Factory præsenterer nyt corporate ID og en ny hjemmeside med kunde- og partner-referencer i ‘bundter' i første halvår 2009.

IT Factory spænder forventningerne til første halvår 2009 højt. Et nyt revolutionerende PaaS-produkt, en ny markedsplads, en strøm af nye kundenavne, nye partnere, nye salgskanaler, nyt corporate ID og ny hjemmeside.

Oveni kommer, at bestyrelsesformanden, Asger Jensby, taler om drøftelser med investeringsfonde i første kvartal 2009 og om sin tiltro til, at 2009-resultatetet vil gøre selskabet til en af Danmarks fem største skatteydere.

"I 2009 vil IT Factory formentlig være en af de fem største skatteydere i Danmark," siger Asger Jensby.

"IT Factory skifter sit Corporate ID i december og efter Lotusphere, som afholdes i slutningen af januar, vil IT Factory ændre indholdet på sin hjemmeside i februar eller marts," oplyser IT Factory desuden i en mail.

Indholdet får et skarpt fokus på PaaS / SaaS / IaaS, ifølge IT Factory.

"På vores hjemmeside vil vi liste de første 20 i en række af referencekunder. Vi vil samtidig liste et større antal nye partnere, som på hjemmesiden vil listes i bundter af minimum 10 ad gangen," lover selskabet.

Kommunikationsplan
Samtidig arbejder man hårdt på at færdiggøre kommunika­tionsplanen for 2009. En medieplan, der angiveligt skulle indeholde alt fra kundereferencer til product roadmaps og geografiske indsatsområder.

"Vi arbejder pt. med amerikanske analyseinstitutter og rådgivere om at få skabt de rigtige budskaber til de forskellige målgrupper (kunder, partnere og offentlighed, red.). Når vi er klar med disse, delagtiggør vi jer (Computerworld og andre, red.) meget gerne, så I har mulighed for at følge aktiviteterne på tæt hold," skriver selskabet til Computerworld, der egentlig blot spurgte om en liste på tre til fem kunder.

Samtidig vil IT Factory afholde to informationsdage i foråret og efteråret 2009.

"På informationsdagene vil IT Factory præsentere en række nyheder, og deltagerne kan stille spørgsmål i et offentligt forum," lyder det.

Selskabet vil for alvor sætte trumf på under sommerens Tour de France-cykelløb, hvor Stein Baggers selskab er blevet sponsor for Bjarne Riis' hold.

Stein Bagger forklarer, at selskabet vil invitere kunder og partnere til prologen og finaledagen i Paris i 2009.

"Det vil formentlig være århundredets selvmål at stille op med 1,3 milliarder tv-seere og 300 tv-stationer, og så kom der ikke et øje. Så har man virkelig redt sengen for et selvmål, og det har vi egentlig ikke tænkt os," siger Stein Bagger.

De mange aktiviteter i 2009 kommer sideløbende med, at IT Factory genoptager dialogen med et investeringsselskab, oplyser bestyrelsesformand for IT Factory, Asger Jensby.

Vil sælge aktier i 2009
Investeringsselskabet havde ifølge bestyrelsesformanden allerede kig på IT Factory i foråret 2008.

"Nu kørte jeg selv den dialog med det pågældende investeringsselskab. Det, vi blev enige om, er, at vi stiller processen i bero. Vi tager det op igen om et halvt år, i første kvartal 2009. Vi sagde, at I skal nok blive inviteret ind, når vi starter op igen," siger han.

Ifølge bestyrelsesformanden sætter selskabet ligefrem en struktureret proces i gang med andre udenlandske købere.

"Vi planlægger at sælge en del af vores aktier i IT Factory i 2009, og der er et antal udenlandske købere, som har tilkendegivet deres interesse," siger Asger Jensby.

IT Factorys aktionærer besluttede, ifølge Asger Jensby, at udskyde processen i seks til ni måneder efter den første dialog med investeringsselskabet. Han ønsker ikke at oplyse navnet på det pågældende investeringsselskab.

Computerworld erfarer imidlertid, at der kan være tale om General Atlantic, som i øvrigt ejer 25 procent af Saxo Bank, der ligesom IT Factory er hovedsponsor for Bjarne Riis' cykelhold.

Hos General Atlantic ønsker man ikke at fortælle, hvem man er i dialog med, eller hvorfor dialogen med IT Factory blev stillet i bero i foråret.

"Det er ikke vores politik at kommentere nogen firmaer, som vi overvejer eller ikke overvejer at investere i," siger presseansvarlig Pat Hedley fra General Atlantic.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Her er Visma Enterprise-topchefens største udfordring under corona: "Når jeg går planken ud, så gør min organisation det også"
Interview: Coronakrisen har kastet nyt lys over lederrollen, og nye unikke muligheder har vist sig. Det har skabt bedre ledere, men også skilt bukkene fra fårene. Sådan lyder det fra Monika Juul Henriksen, topchef i Visma Enterprise. Se hendes største ledelesesmæssige udfordringer under krisen.
Computerworld
Kinesiske TikTok lukker ned i Hong Kong efter indførelse af censur-lov
TikToks kinesiske moderselskab Bytedance lukker for adgang til den populære app i Hong Kong. Til gengæld vil en kinesisk version af appen fortsat være tilgængelig i Hong Kong
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
God it-sikkerhed kræver hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab
Konsekvenserne kan være uoverskuelige, når en it-kriminel får adgang til virksomhedens systemer. Typisk kan tabet af tid, tabet af indtægter og tabet af omdømme gøres op i millioner. I dette whitepaper kan du derfor læse om fordelen ved kontinuerligt at arbejde med it-sikkerhed og sårbarheder – og hvordan du kan sikre hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab. Også uden at skulle bruge dagevis på at researche trusler og de relevante opdateringer.