Ørnen fra Herning mister it-hovedsponsor

Det danske cykelhold Team CSC Saxo Bank underskrev for to måneder siden en kæmpe sponsorkontrakt med IT Factory. Den kan pedalatleterne fra Herning nu rive i stykker og bruge som konfetti.

Det er ikke mere end godt to måneder siden, at IT Factory meldte sig på banen som en af hovedsponsorerne for verdens største cykelhold, der huserer under den tidligere Tour de France-vinder Bjarne Riis' vinger.

IT-Factory tegnede sig i slutningen af september for et millionsponsorat i en treårig aftale med pedalatleterne fra Herning.

Nu ser det ud til, at Ørnen skal på træk for at finde sig en ny rede, som han kan parkere sine ryttere i.

Bestyrelsen i IT-Factory har nemlig erklæret butikken konkurs, og har således lukket for pengestrømmen til omverdenen.

Firmaets direktør Stein Bagger er samtidig taget på en længere 'ferie' angivelig i Dubai.

Vi vil også være vredens bedste
I forbindelse med sponsoratet sagde direktør i IT Factory, Stein Bagger:

"Jeg er overbevist om, at vi får et godt samarbejde - vi har i hvert fald en række ting til fælles. Vi er begge unge virksomheder, vi er begge på vej til at blive globale, og vi vil - i øvrigt lige som holdet, være de bedste inden for vores felt".

Brian Nygaard, der er pressechef for cykelholdet, tager ikke sin telefon her til morgen.

Saxo bank, der er medsponsor, vil først kommentere cykelfremtiden på et pressemøde, som afholdes i dag klokken 11.30.

I følge tv2 news vil Saxo bank dog ikke spytte yderligere i kassen.

Sponsoratet skulle træde i kraft fra årsskiftet hvor it-firmaet CSC ifølge planen ville trække stikket ud.

Holdets nye navn skulle have været Team Saxo Bank - IT Factory.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
TDC trak sig fra fiberudrulning og smækkede med døren i Slagelse Kommune: Nu graver TDC igen i kommunen
Efter flere måneders stridigheder mellem TDC og Slagelse Kommune valgte teleselskabet af afblæse fiberudrulningen i byen. Nu viser det sig, at Danmarks største teleselskab igen graver fibernet ned i kommunen.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.