Saxo Bank overtager ikke cykelsponsorat

Saxo Bank overtager ikke cykelsponsoratet af Riis' tropper efter konkursramte IT Factory. Vi kører videre, lyder det fra Riis.

Saxo Bank vil ikke overtage sponsoratet af verdens bedste cykelhold efter IT Factorys konkurs.

Bjarne Riis skal således ud i det finanskriseramte erhvervsliv og skrabe de 30 - 40 millioner kroner sammen, som IT Factory havde lovet at spytte i kassen.

Et enesponsorat af cykelholdet er ikke interessant, lyder det fra Saxo bank.

"Det kan jeg slet ikke forestille mig, for at være helt ærlig. Vi har ikke drøftet det, fordi situationen er så ny, men det er højst usandsynligt - meget usandsynligt endda. Den korte forklaring er, at der er brug for en ny sponsor. Det kan man godt sige uden at overdrive, og det tror jeg, at Bjarne Riis vil tale om i dag," siger Kim Fournais, medstifter af og direktør i Saxo Bank, til Ritzau.

Konkursen kommer som en stor overraskelse for ledelsen i den liberale Saxo Bank.

"Det er chokerende oplysninger at få. IT Factory har lige vundet en stor vækstpris og er kommet med et flot regnskab. Så det her er helt sindssygt og slet ikke til at forstå. Det er mærkeligt, at ingen har lagt mærke til det. Det virker som om, at bedrageriet har været så omfattende, at der ikke er tale om lidt småfusk, men at hele forretningen stort set ikke har eksisteret."

Riis: Vi kører videre
"Cykelholdet fortsætter," siger Bjarne Riis på et pressemøde i Vedbæk om holdets fremtid.

"Det er begrænset, hvad vi kan gøre. Men vi er i gang med at finde en løsning. Vi har ikke tænkt os at give op," lyder det fra den tidligere rytter, der ikke kaster håndklædet i ringen, selv om han netop har sagt farvel til 40 millioner IT-Factory-kroner.

Læs alle Computerworlds artikler om IT Factorys storhed og fald.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
En onsdag i juni bliver DSB's it-systemer ramt af et 48 timer langt nedbrud: "Min første tanke er, at vi må være ramt af et DDoS-angreb"
Få historien om, hvordan DSB fandt løsningen på det to dage lange nedbrud, som selskabet blev ramt af 24. juni klokken 14.45.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
God it-sikkerhed kræver hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab
Konsekvenserne kan være uoverskuelige, når en it-kriminel får adgang til virksomhedens systemer. Typisk kan tabet af tid, tabet af indtægter og tabet af omdømme gøres op i millioner. I dette whitepaper kan du derfor læse om fordelen ved kontinuerligt at arbejde med it-sikkerhed og sårbarheder – og hvordan du kan sikre hurtige og kontinuerlige opdateringer på tværs af dit it-landskab. Også uden at skulle bruge dagevis på at researche trusler og de relevante opdateringer.