Artikel top billede

KMD-tillidsmand tilfreds med nye ejere

Fællestillidsmand Erik Lykke Hansen er fortrøstningsfuld i forhold til den nye kapitalfondsejer og ATP.

KMD er netop blevet solgt for i omegnen af to milliarder kroner til kapitalfonden EQT og ATP.

Og det er fællestillidsmand Erik Lykke Hansen for de 3.000 medarbejdere på KMD godt tilfreds med.

"Vi er fortrøstningsfulde, for vi kan se at kapitalfonden ikke har afviklet nogle af de selskaber det har købt. Omsætningen og antallet af medarbejdere stiger faktisk," siger han til Computerworld.

Tidligere har tillidsmanden ellers været meget nervøs for om der ville blive taget hensyn til medarbejderne under et salg.

Tillidsmanden oplyser, at han samtidig glæder sig over, at KMD er blevet solgt som et samlet selskabet, hvor kun bygningerne til en værdi af 1,4 milliarder kroner er forblevet hos KL.

Flere købere

Ifølge tillidsmanden har flere købere været med helt frem til målstregen.

Erik Lykke Hansen vil ikke røbe, hvem de andre interesserede købere er, men direkte adspurgt, om han er tilfreds med de nye ejere frem for andre bejlere, er svaret et ja.

Computerworld har tidligere været inde på, hvem der ellers har været interesseret i KMD, herunder Asger Jensby inden IT Factory-skandalen brød ud, Ib Kunøe, norske EDB Business Partner og HP og EDS.

Alle har dog trukket sig inden finalen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere