Onsdagens aviser om it

TDC klar til opkøb

Krisetider betyder pressede virksomheder, og dermed en mulighed for de ressourcestærke, som er klar til opkøb. TDC er klar til at gå ud og drage fordel af de frasalg, som andre virksomheder må igennem. Et bud på et selskab, som er i TDC's fokus, er bredbåndsselskabet Fullrate, som TDC ifølge Børsen allerede har afgivet bud på.
(Børsen)

Bonusgaver på nettet et hit

I stedet for at virksomheder selv skal skaffe gaver, der gives som bonus til effektive sælgere, bruges portalen Bonusgaven.dk i stigende grad. Firmaet bag, MarkOn, sørger for at levere den gave, som den pågældende sælger har valgt, og man slipper således for at skulle bruge tid på gaveindkøb og distribution.
(Erhvervsbladet)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere