Artikel top billede

TDC med Henrik Poulsen i spidsen overtager nu bredbåndsselskabet Fullrate. Ifølge Henrik Poulsen har Fullrate et stærkt brand. Foto: Jørgen True/TDC

TDC køber Fullrate

Opdateret: Danmarks største teleselskab køber bredbåndsudbyderen Fullrate, som tidligere havde Asger Jensbys JMI Invest i ejerkredsen.

Den danske bredbåndsudbyder Fullrate skifter nu ejer. Her til eftermiddag meddeler TDC, at selskabet fra dags dato overtager selskabet.

"Vi er meget begejstrede for Fullrates forretningskoncept, som er ekstremt kundefokuseret og meget enkelt, hvilket selskabets succes også vidner om. Derfor er vi yderst tilfredse med, at vi har fået en aftale på plads," siger TDC's administrerende direktør og koncernchef, Henrik Poulsen, i en pressemeddelelse.

Selskabet var en af mange it-virksomheder, der indgik i den portefølje, som investeringsselskabet JMI Invest sad på. Det var i det investeringsselskab, at Asger Jensby tidligere var bestyrelsesformand. Efter IT Factory-skandalen skulle investeringsselskabet skille sig af med selskaberne i porteføljen.

"Vi er stolte over den udvikling, Fullrate har været igennem, og vi glæder os til at arbejde tæt sammen med TDC fremover, hvor vi skal fortsætte med at tilbyde vores kunder høje hastigheder til lave priser," siger Fullrates administrerende direktør, Stig Myken, i samme pressemeddelelse.

Fullrate omsatte i 2008 for 181 millioner kroner, mens resultatet før afskrivninger lød på 35,7 millioner kroner.

Ifølge pressemeddelelsen har Fullrate 110 ansatte og fordoblede i løbet af 2008 kundebasen. Dermed talte selskabet ved årsskiftet over 76.000 privat- og erhvervskunder, hvilket svarer til fire procent af det danske bredbåndsmarked.

Henrik Poulsen: Ledelsen fortsætter
JMI Invest var en af flere ejere af Fullrate, hvor også SEED Capital havde aktier.

"Fullrate har udviklet sig stærkt, og får nu de bedst mulige rammer for at fortsætte denne udvikling. Selskabet er et skoleeksempel på den type venture-aktivitet, som vi i SEED Capital søger, bidrager til og lykkes med," siger Fullrates bestyrelsesformand og partner i SEED Capital, Lars Andersen, i pressemeddelelsen.

Ifølge TDC's topchef, Henrik Poulsen, vil virksomheden fortsætte som hidtil.

"Fullrate bliver et nyt stærkt brand i TDC-familien, og jeg har store forventninger til selskabet. Derfor er det også vigtigt, at ledelsen fortsætter, så vi sikrer kontinuitet," udtaler Henrik Poulsen.

Prisen for de solgte aktier er ikke oplyst. Ifølge borsen.dk sad JMI Invest på 27,5 procent af aktierne, mens Seed Capital ejede 25 procent. 46 procent var ejet af Fullrates stiftere; Nicolai Lamberg, Peter Mægbæk Madsen, Kasper Mejlgaard, Haktan Bulut og administrerende direktør Stig Myken.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft liner op til den store produktkavalkade: Her er det vi forventer at se
Den store Surface-familie ser ud til snart blive en del nye familiemedlemmer rigere.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Bringer dine sikkerhedssiloer data og systemer i fare?
Individuelle sikkerhedsservices til hvert behov skaber store problemer og øger sårbarheden. Det er tid til at samle dem, få det fulde overblik og lukke hullerne i beskyttelsen.