Artikel top billede

TDC med Henrik Poulsen i spidsen overtager nu bredbåndsselskabet Fullrate. Ifølge Henrik Poulsen har Fullrate et stærkt brand. Foto: Jørgen True/TDC

TDC køber Fullrate

Opdateret: Danmarks største teleselskab køber bredbåndsudbyderen Fullrate, som tidligere havde Asger Jensbys JMI Invest i ejerkredsen.

Den danske bredbåndsudbyder Fullrate skifter nu ejer. Her til eftermiddag meddeler TDC, at selskabet fra dags dato overtager selskabet.

"Vi er meget begejstrede for Fullrates forretningskoncept, som er ekstremt kundefokuseret og meget enkelt, hvilket selskabets succes også vidner om. Derfor er vi yderst tilfredse med, at vi har fået en aftale på plads," siger TDC's administrerende direktør og koncernchef, Henrik Poulsen, i en pressemeddelelse.

Selskabet var en af mange it-virksomheder, der indgik i den portefølje, som investeringsselskabet JMI Invest sad på. Det var i det investeringsselskab, at Asger Jensby tidligere var bestyrelsesformand. Efter IT Factory-skandalen skulle investeringsselskabet skille sig af med selskaberne i porteføljen.

"Vi er stolte over den udvikling, Fullrate har været igennem, og vi glæder os til at arbejde tæt sammen med TDC fremover, hvor vi skal fortsætte med at tilbyde vores kunder høje hastigheder til lave priser," siger Fullrates administrerende direktør, Stig Myken, i samme pressemeddelelse.

Fullrate omsatte i 2008 for 181 millioner kroner, mens resultatet før afskrivninger lød på 35,7 millioner kroner.

Ifølge pressemeddelelsen har Fullrate 110 ansatte og fordoblede i løbet af 2008 kundebasen. Dermed talte selskabet ved årsskiftet over 76.000 privat- og erhvervskunder, hvilket svarer til fire procent af det danske bredbåndsmarked.

Henrik Poulsen: Ledelsen fortsætter
JMI Invest var en af flere ejere af Fullrate, hvor også SEED Capital havde aktier.

"Fullrate har udviklet sig stærkt, og får nu de bedst mulige rammer for at fortsætte denne udvikling. Selskabet er et skoleeksempel på den type venture-aktivitet, som vi i SEED Capital søger, bidrager til og lykkes med," siger Fullrates bestyrelsesformand og partner i SEED Capital, Lars Andersen, i pressemeddelelsen.

Ifølge TDC's topchef, Henrik Poulsen, vil virksomheden fortsætte som hidtil.

"Fullrate bliver et nyt stærkt brand i TDC-familien, og jeg har store forventninger til selskabet. Derfor er det også vigtigt, at ledelsen fortsætter, så vi sikrer kontinuitet," udtaler Henrik Poulsen.

Prisen for de solgte aktier er ikke oplyst. Ifølge borsen.dk sad JMI Invest på 27,5 procent af aktierne, mens Seed Capital ejede 25 procent. 46 procent var ejet af Fullrates stiftere; Nicolai Lamberg, Peter Mægbæk Madsen, Kasper Mejlgaard, Haktan Bulut og administrerende direktør Stig Myken.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere