Artikel top billede

Tidligere JMI Invest-selskab går konkurs

Opportunity Solutions, der indtil 2007 var en del af porteføljen i JMI Invest, har indgivet konkursbegæring.

Opdateret: "Vi må med stor beklagelse meddele, at Opportunity Solutions A/S… har set sig nødsaget til at indlevere egen konkursbegæring…"

Sådan har der siden den 20. maj stået på Opportunity Solutions hjemmeside. Derudover oplyser selskabet, at al drift er indstillet til et absolut minimum, og at der, af hensyn til at sikre en lige behandling af alle kreditorer, ikke bliver betalt nogen form for "gammel gæld".

Under meddelelsen på hjemmesiden står navnet på Opportunity Solutions administrerende direktør Peter Sølbeck, der trådte ind i bestyrelsen i JMI Invest i 2004, hvor investeringsselskabet investerede i Opportunity Solutions.

Peter Sølbeck, der beskrives i medierne som en pressesky millionær, ejer en god del af JMI Invest, og det var derfor til dels hans egne penge, der gennem årene blev investeret i Opportunity Solutions, lige som han også har investeret penge i selskabet uden om JMI Invest.

Satser internationalt

Sidst Computerworld skrev om firmaet var i 2006 under overskriften "Ny direktør for softwarehus satser internationalt".

I 2005 overtog Sølbeck posten som bestyrelsesformand i JMI Invest og to år senere, samme år som JMI skilte sig af med Opportunity Solutions, blev Sølbeck afløst på posten som bestyrelsesformand af Birgitte Nielsen (tidligere økonomidirektør i FLS Industries). Det skriver Berlingske Research.

I det centrale virksomhedsregister CVR står, at Opportunity Solutions status er "normal", men det er ikke muligt at få telefonisk kontakt til firmaet, der holder til i det indre København og beskæftiger sig med løsninger til automatisk håndtering og journalisering af e-mail.

I det sidste offentliggjorte regnskab fra 2007 var bruttofortjenesten på minus en million kroner, mens resultat før skat var minus 9,3 millioner kroner, hvilket kun var marginalt bedre end året før.

Seneste nyt er, at Peter Sølbeck overtog trådte ind i Opportunity Solutions direktion, der ifølge regnskabet kun består af én mand, den 7. maj i år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Cybersikkerhedsprofessoren har ét ønske til sit arbejdsliv - I over 20 år er det lykkedes: "Dér besluttede jeg mig for, at den afhængighed ville jeg forsøge at undgå"
Der er én ting, som professor i cybersikkerhed Jens Myrup Pedersen ikke vil have skal overtage sit arbejdsliv. I mere end 20 år er det lykkedes ham at holde fast i sin beslutning, som han tog allerede før, han begyndte sin karriere i it-verdenen.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.