Artikel top billede

ProActive leverer overskud syv år i rap

For syvende år i træk leverer it-konsulenthuset ProActive overskud, og de positive takter fortsætter indtil videre også i år.

Sidste år fejrede it-konsulentvirksomheden ProActive sit 10 års jubilæum med en vækst for 2007, resultat før skat på 350 procent. I 2008 var væksten mere beskeden, men stadig en vækst.

ProActive leverer Microsoft-baserede portal-, videndelings- og procesløsninger, og mener selv at være den virksomhed herhjemme, der har implementeret flest løsninger på SharePoint.

Fra 2007 til 2008 steg selskabets omsætning fra 66,7 millioner kroner til 77,4 millioner kroner. Resultatet før afskrivninger og skat steg i den samme periode til 15,4 millioner fra 13,5 millioner.

"Siden selskabet blev grundlagt, har vi fokuseret på at forstå og forbedre vores kunders forretning. Den positive udvikling er udtryk for, at kunderne anerkender vores evne til at gøre netop dette," udtaler Max Sejbæk, administrerende direktør, ProActive, i en pressemeddelelse.

Fortsætter i 2009

I første kvartal 2009 fastholder selskabet den positive udvikling med nye kunder og vækst i såvel omsætning som resultat. Den samlede omsætning i første kvartal udgør 26 millioner kroner mod 17,4 millioner i samme periode sidste år.

I selskabets bestyrelse sidder Navision-stifter Preben Damgaard som formand, tidligere administrerende direktør for KelsenBisca, Orla Topholt, og direktør i Microsoft Business Solutions Mogens Elsberg.

Selskabet blev grundlagt i 1997 og har hovedsæde på Frederiksberg i København, og har derudover en afdeling i Århus. Antallet af ansatte er i dag knap 100. Ejerkredsen består primært af selskabets ledelse og bestyrelse samt medarbejdere og enkelte eksterne aktionærer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?