CMS-leverandør ansætter i håb om bedre tider

Mens mange selskaber i it-branchen trapper ned og afskediger medarbejdere, så ansætter CMS-leverandøren Dynamicweb sælgere for at være klar, når vinden vender.

Gennem det sidste halve år har Dynamicweb Software forberedt sig på at være klar, når vinden vender, og der skal kapres markedsandele.

"Vi har en sund forretning, der giver os handlefrihed i situationer som denne. Derfor ansætter vi nu 3-4 medarbejdere på salgssiden, så vi kan kapre markedsandele og være klar, når markedet for alvor vender," udtaler administrerende direktør Christian Beer fra Dynamicweb.

Sidst Computerworld skrev om selskabet var i sidste måned, da Dynamicweb solgte sin konsulentafdeling fra og vendte tilbage til rødderne som ren softwareproducent.

Udvikling er en stilling i Rusland
Efterfølgende blev den danske organisation tilpasset, da en række udviklingsstillinger blev flyttet ud til det russiske datterselskab. Men nu blæser Dynamicweb til angreb og opruster på salgssiden.

I takt med, at krisen kradser kraftigere, skærpes kampen om reklamebudgetterne. Mens de traditionelle medier taber terræn, så stiger annonceringen på internettet. Reklameforbrugsundersøgelsen for 2008 viser en tilbagegang for print og tv, men en stigning på 17 procent for markedsføring på internet.

"Printmedierne og tv har tabt henholdsvis 15 og 3,4 procent, mens internet med en vækst på 17 procent er ene om at vise fremgang," udtaler Bjørn Karsholt fra Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening, DRRB.

Går det som præsten og DRRB prædiker, så lurer travlhed forude, og ender regnskabsåret for Dynamicweb, som direktøren forventer, så er der et overskud på tre til fem millioner kroner før skat at krydre ansættelsessamtalerne med.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.