Artikel top billede

Store forsinkelser i Gmail generer erhvervskunder

Virksomheder generet af problemer med Gmail.

Computerworld News Service: En "betydelig" andel af Gmail-brugerne har oplevet ekstra lang leveringstid for både indgående og udgående mails gennem en periode på adskillige timer.

Det har især påvirket de virksomheder, der anvender e-mail-tjenesten til intern kommunikation på arbejdspladsen.

Google anerkendte problemet tirsdagmed en notits på virksomhedens Apps Status Dashboard, og der blev fundet en løsning om aftenen.

Problemet viste sig at give store afbrydelser i workflowet og kundekommunikationen ved The Swift Collective, som er et digitalt reklamebureau i Portland, Oregon. Virksomheden oplevede problemer med indgående og udgående post det meste af arbejdsdagen.

"Vi er meget afhængige af e-mail, især fordi mange af vores kunder findes i andre byer eller stater," fortæller Paul Wille, der er partner og vice president for virksomheden. "Som bureau arbejder vi med stramme deadlines og vi sætter en ære i at overholde dem."

Det bekymrer især Paul Wille, at han først hørte om virksomhedens e-mail-problemer fra oprørte kunder, der ventede på beskeder eller filer, som ikke ankom på det forventede tidspunkt. Google anerkendte ikke problemet for flere timer senere, siger han.

Google skal være hurtigere til at spore og anerkende den slags problemer, så Gmail-brugerne kan tage sine forholdsregler, mens det står på.

Dette er anden gang The Swift Collective oplever store problemer med e-mail, siden virksomheden gik over til den gratis Standard-version af Google Apps for to år siden til 25 slutbrugere. Denne gang har virksomhedens tillid til produktet fået store skrammer.

Selv om bureauet generelt er glad for Google Apps, så overvejer The Swift Collective at skifte en anden e-mail-udbyder, hvis problemerne viser sig at være almindelige.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.