Store forsinkelser i Gmail generer erhvervskunder

Virksomheder generet af problemer med Gmail.

Computerworld News Service: En "betydelig" andel af Gmail-brugerne har oplevet ekstra lang leveringstid for både indgående og udgående mails gennem en periode på adskillige timer.

Det har især påvirket de virksomheder, der anvender e-mail-tjenesten til intern kommunikation på arbejdspladsen.

Google anerkendte problemet tirsdagmed en notits på virksomhedens Apps Status Dashboard, og der blev fundet en løsning om aftenen.

Problemet viste sig at give store afbrydelser i workflowet og kundekommunikationen ved The Swift Collective, som er et digitalt reklamebureau i Portland, Oregon. Virksomheden oplevede problemer med indgående og udgående post det meste af arbejdsdagen.

"Vi er meget afhængige af e-mail, især fordi mange af vores kunder findes i andre byer eller stater," fortæller Paul Wille, der er partner og vice president for virksomheden. "Som bureau arbejder vi med stramme deadlines og vi sætter en ære i at overholde dem."

Det bekymrer især Paul Wille, at han først hørte om virksomhedens e-mail-problemer fra oprørte kunder, der ventede på beskeder eller filer, som ikke ankom på det forventede tidspunkt. Google anerkendte ikke problemet for flere timer senere, siger han.

Google skal være hurtigere til at spore og anerkende den slags problemer, så Gmail-brugerne kan tage sine forholdsregler, mens det står på.

Dette er anden gang The Swift Collective oplever store problemer med e-mail, siden virksomheden gik over til den gratis Standard-version af Google Apps for to år siden til 25 slutbrugere. Denne gang har virksomhedens tillid til produktet fået store skrammer.

Selv om bureauet generelt er glad for Google Apps, så overvejer The Swift Collective at skifte en anden e-mail-udbyder, hvis problemerne viser sig at være almindelige.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Inspiration til dit næste skridt med Microsoft Dynamics 365

Med Microsoft Dynamics 365 har Microsoft forsøgt at samle alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for, og de arbejder sammen ved hjælp af smarte virksomhedsapps og en fælles datamodel.

16. marts 2021 | Læs mere


Computerworld Digital Summit Days 2021: Sæt kursen med de rigtige it-beslutninger

Tre dage med unik viden og inspiration til din digitale organisation. Temaerne er digitalisering, it-sikkerhed og intelligent ERP. Du kan være med, når vi sætter ideerne, eksemplerne og de gode digitale erfaringer i centrum. Det sker gennem interaktive debatpaneler, konkrete erfaringer og oplagte keynotes.

23. marts 2021 | Læs mere


Premium
IBM sætter flere navne på topledelsen for sit nye selskab 'NewCo'
Der er blevet sat navne på flere af de aboslutte topposter i IBM's nye driftsselskab, NewCo. Ind til videre fisker IBM inden for egne rækker.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations.