Store forsinkelser i Gmail generer erhvervskunder

Virksomheder generet af problemer med Gmail.

Computerworld News Service: En "betydelig" andel af Gmail-brugerne har oplevet ekstra lang leveringstid for både indgående og udgående mails gennem en periode på adskillige timer.

Det har især påvirket de virksomheder, der anvender e-mail-tjenesten til intern kommunikation på arbejdspladsen.

Google anerkendte problemet tirsdagmed en notits på virksomhedens Apps Status Dashboard, og der blev fundet en løsning om aftenen.

Problemet viste sig at give store afbrydelser i workflowet og kundekommunikationen ved The Swift Collective, som er et digitalt reklamebureau i Portland, Oregon. Virksomheden oplevede problemer med indgående og udgående post det meste af arbejdsdagen.

"Vi er meget afhængige af e-mail, især fordi mange af vores kunder findes i andre byer eller stater," fortæller Paul Wille, der er partner og vice president for virksomheden. "Som bureau arbejder vi med stramme deadlines og vi sætter en ære i at overholde dem."

Det bekymrer især Paul Wille, at han først hørte om virksomhedens e-mail-problemer fra oprørte kunder, der ventede på beskeder eller filer, som ikke ankom på det forventede tidspunkt. Google anerkendte ikke problemet for flere timer senere, siger han.

Google skal være hurtigere til at spore og anerkende den slags problemer, så Gmail-brugerne kan tage sine forholdsregler, mens det står på.

Dette er anden gang The Swift Collective oplever store problemer med e-mail, siden virksomheden gik over til den gratis Standard-version af Google Apps for to år siden til 25 slutbrugere. Denne gang har virksomhedens tillid til produktet fået store skrammer.

Selv om bureauet generelt er glad for Google Apps, så overvejer The Swift Collective at skifte en anden e-mail-udbyder, hvis problemerne viser sig at være almindelige.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft slipper splinterny bærbar-kollektion løs: Endelig undgår selskabet en fatal fejltagelse
Microsoft er klar med fjerde generation af sin Surface Laptop. Og her undgår Microsoft omsider at være for karrig med lagerpladsen.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.