America Online køber Time Warner

En ny media-gigant ser dagens lys, når verdens største Internet-leverandør America Online køber film- og tvkoncernen Time Warner for 1285 milliarder kroner.<BR>

Af Kim Nielsen, IDG Online

Det bliver verdens største medieselskab, når Internet-leverandøren America Online (AOL) overtager kontrollen med Time Warner-koncernen, der ud over filmproduktion beskæftiger sig med tv via ejerskabet af tv-kanaler som CNN and TBS.
AOL meddelte i dag, at Internetselskabet køber sig til aktiemajoriteten i Time Warner for en rekordsum på 1285 milliarder kroner, skriver den finansielle nyhedstjeneste Bloomberg.com.

Købet betyder, at de to koncerner bliver til AOL Time Warner. Analytikere mener, at det vil give startskuddet til lignende sammenslutninger mellem Internet-leverandører og film- og tv-selskaber.

Ved skabelsen af det nye mega-medieselskab får de 20 millioner AOL kunder adgang til Time Warners vifte af tv- og filmkanaler.

AOL´s aktionærer får en aktiemajoritet på 55 procent. Firmaerne selv kalder aftalen for en fusion, men i realiteten er der tale om AOL´s overtagelse af Time Warner, der trækker med en gæld på 128 milliarder kroner, som nu bliver overtaget af AOL´s aktionærer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere