Top 100:Her er de bedste it-infrastruktur-selskaber i Danmark: 34 leverandører leverer vækst på 30 procent

America Online køber Time Warner

En ny media-gigant ser dagens lys, når verdens største Internet-leverandør America Online køber film- og tvkoncernen Time Warner for 1285 milliarder kroner.<BR>

Af Kim Nielsen, IDG Online

Det bliver verdens største medieselskab, når Internet-leverandøren America Online (AOL) overtager kontrollen med Time Warner-koncernen, der ud over filmproduktion beskæftiger sig med tv via ejerskabet af tv-kanaler som CNN and TBS.
AOL meddelte i dag, at Internetselskabet køber sig til aktiemajoriteten i Time Warner for en rekordsum på 1285 milliarder kroner, skriver den finansielle nyhedstjeneste Bloomberg.com.

Købet betyder, at de to koncerner bliver til AOL Time Warner. Analytikere mener, at det vil give startskuddet til lignende sammenslutninger mellem Internet-leverandører og film- og tv-selskaber.

Ved skabelsen af det nye mega-medieselskab får de 20 millioner AOL kunder adgang til Time Warners vifte af tv- og filmkanaler.

AOL´s aktionærer får en aktiemajoritet på 55 procent. Firmaerne selv kalder aftalen for en fusion, men i realiteten er der tale om AOL´s overtagelse af Time Warner, der trækker med en gæld på 128 milliarder kroner, som nu bliver overtaget af AOL´s aktionærer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital