TDC køber domæne for en mio. dollar

TDC har købt domænet tdc.com for én million dollar. Sælgeren er amerikanske Track Data Securities. TDC har også lagt billet ind på tdc.biz.

Af Christian Lund

TDC (tidligere Tele Danmark) forsætter sine domæneopkøb. Teleselskabet overtager nu tdc.com fra amerikanske Track Data Securities for én million dollar (8,6 millioner kroner).

Tidligere på året købte TDC domænet tdc.dk af Thy Data Center, og TDC er dermed ved at have overstået de domæneopkøb, der blev nødvendige, da Tele Danmark valgte at skifte navn til TDC.

- Vi er meget glade for, at vi nu har begge domæner i hus, siger kommunikationsdirektør i TDC, Louise Ry.

TDC ønsker fortsat ikke at oplyse, hvad man betalte Thy Data Center for domænenavnet, og købsprisen for dotcom-domænet er kun kommet frem, fordi den amerikanske virksomhed var nødt til at udsende en fondsbørs-meddelelse.

Louise Ry kan til gengæld oplyse, at TDC allerede har forregistreret domænet tdc.biz, og selskabet håber derfor at få adressen, når den første runde af de nye toplevel-domæner skal uddeles den 25. september 2001.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere