Projektstyring med succes

Omada har succes med at sælge sit produkt til styring af projekter. Omada Applications er et program, der gør det muligt for flere mennesker at arbejde sammen om et eller flere fælles projekter.

Tidligere hed virksomheden Wapteams, i dag Omada. Produktet er dog fortsat det samme: Omada Applications, et program, der som Collaborative Software, gør det muligt for flere mennesker at arbejde sammen om et eller flere fælles projekter.

Management konsulentvirksomheden Ementor bruger Omadas produkt til styring af sine komplekse IT-projekter, der som oftest har med forandring af store organisationer at gøre og derfor er temmelig ressourcekrævende.

? Den type projekter medfører høje omkostninger for kunden og for os. Derfor har vi altid meget fokus på projektstyring for at sikre, at projektet kan leveres inden for det aftalte budget, siger direktør Claus Thorsgaard Larsen, Ementor.

Styr på rollerne
I Omada defineres roller og opgaver for henholdsvis Ementor og kunden, så der er styr på, hvem der skal løse hvilke opgaver hvornår, og det indbyggede workflow er med til at sikre en effektiv ressourceanvendelse.

Samtidig får man ved projektets afslutning en samlet dokumentation af forløbet, noget der ofte nedprioriteres eller direkte mangler, fortæller han.

Det, der ofte går galt i store projekter, er, at forarbejdet ikke bliver gjort godt nok, mener Claus Thorsgaard Larsen.

Omada blev stiftet i marts 2000 af Morten Boel Sigurdsson, hans bror Thomas og Morten Nielsen. Sidste år havde virksomheden en omsætning på fem millioner kroner og plus på bundlinien fra den sidste halvdel af året og frem.

Virksomheden er i dag vokset til 16 mennesker. Der er oprettet et kontor i London, og bortset fra et kapitalindskud på seks millioner kroner fra Industriudvikling A/S, har Omada været selvfinansieret fra starten.

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Bredbåndspuljen lukker for ansøgninger til midnat: Her er alt du skal vide om bredbåndspuljen på 98,5 millioner kroner
Det er ved at være sidste chance, hvis du skal have del i statens 98,5 millioner kroner, der er øremærket til at sikre lynhurtigt bredbånd landets udkantsområder. Computerworld giver dig her den fulde guide til, hvordan du søger, og hvor stor bredbåndspuljens virkning har været indtil videre.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Fem måder at sikre dine medarbejdere på hjemmekontoret
Gennem de seneste år har arbejde hjemmefra vundet langt større gehør, selv i relativt traditionelt indstillede virksomheder, og med Covid-19 blev det i perioder en uomgængelig del af hverdagen. Men alt tyder på, at et langt mere fleksibelt arbejdsliv er kommet for at blive, også når corona slipper sit greb. Hjemme er medarbejderne – og i særdeleshed de systemer og data, de har adgang til – imidlertid langt mere udsatte for cyberangreb end bag virksomhedens firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger. På den ene side er der altså behov for let og fleksibel adgang til centrale værktøjer og en udstrakt grad af self-service. På den anden side er det helt afgørende at sikre medarbejder, data og systemer mere grundigt end hidtil – også udenfor virksomhedens eget netværk. I denne hvidbog kan du læse mere om, hvordan værktøjerne i RSA SecurID Access kan være med til at løfte opgaven.