Ofte stillede spørgsmål / FAQ

Her finder du svar på de spørgsmål, der kan melde sig, når du skal på kursus hos Computerworld Kurser.

Er der noget specielt jeg skal tage med, når jeg skal på kursus hos Computerworld Kurser?
- Nej, alt hvad du har brug for på kurset, vil være til stede på lokationen. Herunder pc, kuglepen, blok, kursusmaterialer m.m.

Kan I sørge for speciel mus eller tastatur?
- Ja, du skal bare informere os herom i god tid – minimum 8 dage før kursusstart – enten pr. mail kurser@computerworld.dk eller ved tilmelding til kurset under bemærkninger.

Hvordan kommer jeg nemmest til Computerworld Kursers lokaler på adressen Hørkær 18, 2730 Herlev?
- Er du med tog, ligger Herlev Station 7-5 minutters gang fra vores adresse, og der er en direkte gangsti fra stationen. Buslinjerne 330E og 300S standser ved Ringvejsbroen hvorfra den samme sti fører direkte til vores adresse.
- Er du med bil, er der masser af gratis parkeringspladser rundt om vores bygning, men der er parkeringskontrol i området, så vær opmærksom på skiltningen og husk at taste din bils registreringsnummer ind på standeren hos Computerworld Kurser, når du ankommer. Du kan også altid henvende dig til os, hvis du har spørgsmål, på tlf.: 77 200 123.

Skal jeg have en madpakke med?
- Nej, vi står for forplejningen hele dagen igennem. Der er masser af frugt og kaffe, te, sodavand etc. og det er med i kursusprisen.

Hvad hvis jeg er allergisk overfor specielle fødevarer?
- Så skal du være venlig at informere os herom enten pr. mail kurser@computerworld.dk eller ved tilmelding til kurset under bemærkninger.

Får jeg et bevis på, at jeg har været på kursus hos Computerworld Kurser?
- Ja, inden du forlader kurset, modtager du et kursusbevis med alle relevante oplysninger anført.

Hvad hvis jeg har mit spørgsmål ikke er blevet besvaret på denne side?
- Så er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail kurser@cw.dk eller på telefon 77 300 123, hvor vi står klar til at hjælpe dig så du kan deltage på kursus hos os med ro i maven.