Computerworld Navnenyt

Morten Erhard Johansen

Uptime Development i Vejle har pr. 1. juni 2022 ansat Morten Erhard Johansen, 31 år, som full stack developer. Han skal især beskæftige sig med udvikling af applikationer. Her og nu arbejder han på en app til mennesker med spilleafhængighed. Han kommer fra en stilling som udvikler hos et konkurrerende udviklingshus.

Nyt job | Publiceret d. 4. juli 2022

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

Emil Nicolaj Frøding

Software Architect hos Capasystems A/S, Emil Nicolaj Frøding fejrer 10-års jubilæum den 6. august 2022. Emil blev i sin tid ansat for sine evner ud i Mobile Device Management og var da også med til at tage de første spæde skridt for CapaSystems mod MDM, men han har aldrig sagt nej til at bidrage med input til udfordringer og udvikling, der er gået ud over sit eget "område". Jubilaren er nok også den udvikler, der har haft mest direkte kundekontakt med sin høje faglighed og store viden. Vi ønsker jubilaren mange gange tillykke og glæder os til at fortsætte samarbejdet.

Jubilæum | Publiceret d. 8. august 2022

Line Haferbier Gade

ZeBon har pr. 1. august 2022 ansat Line Haferbier Gade som Head of Sales. Hun skal især beskæftige sig med virksomhedens salgsstrategi overfor eksisterende og nye kunder. Hun kommer fra en stilling som Sales Manager hos Acubiz A/S. Hun er uddannet inden for salg og marketing. Hun har tidligere beskæftiget sig med salg, support og projektledelse hos bl.a. Markman Telemarketing.

Nyt job | Publiceret d. 5. august 2022

Lea Hamburger

SDC A/S har pr. 1. august 2022 ansat Lea Hamburger som HR-chef. Lea kommer fra en stilling som HR-chef hos Velliv. Lea er uddannet cand.mag. i teatervidenskab og psykologi fra KU, proceskonsulent samt ICF-certificeret coach.

Nyt job | Publiceret d. 5. august 2022

Mark Koch Tørnes

SDC A/S har pr. 1. august 2022 ansat Mark Koch Tørnes som Business Developer. Mark kommer fra en stilling som Client Associate hos Nordea. Mark er uddannet HD2 i regnskab og økonomistyring fra Copenhagen Business School.

Nyt job | Publiceret d. 5. august 2022

Charlotte Lang

SDC A/S har pr. 1. august 2022 ansat Charlotte Lang som Senior Business Developer. Charlotte kommer fra en stilling som processpecialist hos ASE A-kasse. Charlotte har tidligere beskæftiget sig med den finansielle sektor og har mange års erfaring herfra.

Nyt job | Publiceret d. 5. august 2022

Flere opslag


Indsend dit opslag

Det er gratis at få omtale af nye medarbejdere i navnenyt.

Indsendt navnestof vil blive vist på computerworld.dk.

Du kan indsende dit opslag til Computerworld navnenyt her

Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital