Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Computerworld Navnenyt

Andreas Krogh Vork

Uptime Development har pr. 1. september 2022 ansat Andreas Krogh Vork, 31 år, som projektleder. Han skal især beskæftige sig med projektledelse af applikationer, websites og systemudvikling og sikre, at kunden får præcis den løsning, der er brug for. Han kommer fra en stilling som projekleder hos et stort internationalt konsulenthus. Han er uddannet civilingeniør inden for teknologibaseret forretningsudvikling. Han har tidligere beskæftiget sig med projektledelse for store kunder i ind- og udland.

Nyt job | Publiceret d. 16. september 2022

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

Mickey Collett-Nygaard

Netip A/S har pr. 5. september 2022 ansat Mickey Collett-Nygaard som leder af Datacenter og Intern IT. Han kommer fra en stilling som Servicedesk Manager hos BitPeople A/S. Han har tidligere beskæftiget sig med lederrollen og har derudover stærke tekniske kompetencer.

Nyt job | Publiceret d. 30. september 2022

Stine Vestergaard Kirch Thomsen

Netip A/S har pr. 1. september 2022 ansat Stine Vestergaard Kirch Thomsen som medarbejder i Project & Planning ved netIP Aalborg. Hun kommer fra en stilling som Projektleder og Koordinator hos inu:it.

Nyt job | Publiceret d. 30. september 2022

Lars Silberbauer

HMD Global, producenten af Nokias telefoner og tablets har pr. 1. september 2022 ansat Lars Silberbauer, 45 år, som Chief Marketing Officer. Han skal især beskæftige sig med promoveringen af en ny cirkulær abonnementstjeneste, der har til formål at omdefinere ejerskabet af mobiltelefoner. Han kommer fra en stilling som Global Head of Brand hos IOC, Den Internationale Olympiske Komité. Han er uddannet Master of Business Administration fra CBS og Master of Arts fra Københavns Universitet. Han har tidligere beskæftiget sig med digitalisering og blev i 2015 udnævnt til en af de 25 mest innovative marketingledere i Europa.

Nyt job | Publiceret d. 28. september 2022

Kaspar Bøgh Christensen

Capgemini Danmark A/S har pr. 1. august 2022 ansat Kaspar Bøgh Christensen, 50 år, som chef for Digital Customer Experience forretningen. Han skal især beskæftige sig med styrke DCX-området ledelses- og salgsmæssigt og sikre samspillet med Capgeminis sektorer inden for bl.a. retail og finans. Han kommer fra en stilling som Director hos konsulenthuset Nextagenda. Han er uddannet Master fra DTU og har en HD fra CBS.

Nyt job | Publiceret d. 27. september 2022

Isabella Emilie Birkbøll

Telenor Danmark har pr. 1. oktober 2022 ansat Isabella Emilie Birkbøll, 39 år, som Head of Legal and Regulatory Affairs. Hun skal især beskæftige sig med privacy og databeskyttelse samt bidrage til at skabe de bedste rammebetingelser for Telenors forretning i Danmark. Hun kommer fra en stilling som Group Chief Compliance Officer hos Alm. Brand Group. Hun er uddannet cand.merc.jur. Hun har tidligere beskæftiget sig med compliance i Codan, hvor hun bl.a. håndterede separationen fra RSA og salget til Alm. Brand.

Nyt job | Publiceret d. 23. september 2022

Flere opslag



CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital