Computerworld Navnenyt

Anna Jensen

Devoteam A/S har pr. 1. maj 2023 ansat Anna Jensen som Sales Excellence Lead. Anna skal især beskæftige sig med at køre forskellige sales operations projekter samt støtte ledere og sælgere. Anna kommer fra en stilling som Sales Enablement Manager hos Planday A/S. Anna er uddannet i salgsledelse fra Copenhagen Business School. Anna har tidligere beskæftiget sig med Salesforce, opbygning af salgsstrategier og støtte salgsteamet i at vinde flere aftaler.

Nyt job | Publiceret d. 8. maj 2023

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

Sanne Philipsen

Syndicate har pr. 1. maj 2023 ansat Sanne Philipsen, 39 år, som konsulent. Hun skal især beskæftige sig med at hjælpe kunderne med at skabe fremragende kundeoplevelser, da hun har årelang erfaring med værdiskabende produktudvikling. Hun kommer fra en stilling som Senior Product Manager hos The LEGO Group, Pandora og Novo Nordisk. Hun er uddannet double Bachelor i Business, Culture & Language fra SDU og har en Master i Int. Business fra CBS. Hun har tidligere beskæftiget sig med produktudvikling og product leadership i mere end 10 år.

Nyt job | Publiceret d. 30. maj 2023

Lise Astrup Frandsen

Devoteam har pr. 1. juni 2023 ansat Lise Astrup Frandsen som associate partner. Hun skal især beskæftige sig med at rådgive virksomhedens kunder i digital transformation samt at drive en række udviklingsopgaver i samarbejde med sit team. Hun kommer fra en stilling som it- og digitaliseringschef hos Fiskeristyrelsen.

Nyt job | Publiceret d. 30. maj 2023

Rune Meldahl

Uptime Development har pr. 1. maj 2023 ansat Rune Meldahl, 41 år, som projektleder. Han skal især beskæftige sig med projektledelse af udviklingen af IT-løsninger i et langvarigt partnerskab med kunderne. Han kommer fra en stilling som IT-chef hos BCA. Han er uddannet cand.it. på Aalborg Universitet. Han har tidligere beskæftiget sig med projektledelse og været konsulentchef og senest IT-chef.

Nyt job | Publiceret d. 30. maj 2023

Heidi Manøe

Syndicate har pr. 1. maj 2023 ansat Heidi Manøe, 31 år, som konsulent. Hun skal især beskæftige sig med rådgive Syndicates kunder om produktudvikling og hjælpe med at skabe resultater. Hun kommer fra en stilling som Product Manager hos Lunar Way A/S. Hun er uddannet PBA i digital konceptudvikling. Hun har tidligere beskæftiget sig med produktudvikling i Klarna, Solar og LEGO og senest har hun været kaptajn på en halv jordomrejse.

Nyt job | Publiceret d. 26. maj 2023

Santosh Kumar

SDC A/S har pr. 15. maj 2023 ansat Santosh Kumar som Product Owner. Santosh kommer fra en stilling som Product Owner hos Paytack ApS. Santosh er uddannet Bachelor i Computer Science.

Nyt job | Publiceret d. 24. maj 2023

Flere opslag