Computerworld Navnenyt

Nicolaj Munch Pedersen

Netip A/S har pr. 1. december 2023 ansat Nicolaj Munch Pedersen som Datateknikerelev ved netIP's kontor i Herning.

Nyt job | Publiceret d. 16. januar 2024

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

Mikllas Lund

Adeno K/S har pr. 1. januar 2024 ansat Mikllas Lund som ServiceNow Specialist. Mikllas skal især beskæftige sig med udvikle bæredygtige løsninger og processer i ServiceNow. Mikllas kommer fra en stilling som ServiceNow Specialist hos Københavns Kommune. Mikllas er uddannet cand.scient. Mikllas har tidligere beskæftiget sig med optimering af HR-processer, som bl.a. inkluderede udvikling af ny Service Portal.

Nyt job | Publiceret d. 15. februar 2024

Morten Christiansen

Adeno K/S har pr. 1. januar 2024 ansat Morten Christiansen som ServiceNow Expert. Morten skal især beskæftige sig med rådgivning inden for ITOM-området i ServiceNow. Morten kommer fra en stilling som Senior Consultant hos Automize A/S. Morten er uddannet datamatiker. Morten har tidligere beskæftiget sig med at udvikle solide og langtidsholdbare løsninger og automatiseringer i ServiceNow.

Nyt job | Publiceret d. 15. februar 2024

Martin Green

Adeno K/S har pr. 1. januar 2024 ansat Martin Green som ServiceNow Specialist. Martin skal især beskæftige sig med rådgivning, udvikling og implementering af ServiceNow. Martin kommer fra en stilling som ServiceNow Administrator/Udvikler hos PureGym DK. Martin er uddannet datamatiker. Martin har tidligere beskæftiget sig med koordination og implementering af ServiceNow projekter.

Nyt job | Publiceret d. 15. februar 2024

Jeppe Bornemann

Adeno har pr. 1. december 2023 ansat Jeppe Bornemann som ServiceNow Expert. Jeppe skal især beskæftige sig med rådgivning, udvikling og implementering af ServiceNow. Jeppe kommer fra en stilling som Solution Architect hos The Cloud People Danmark. Jeppe har tidligere beskæftiget sig med ServiceNow, og har erfaring fra både konsulent- og kundesiden.

Nyt job | Publiceret d. 15. februar 2024

Dennis Lind Haubjerg

Key Account Manager hos CapaSystems, Dennis Lind Haubjerg, fejrer 10-års jubilæum den 11. februar 2024. Det har været 10 år, hvor Dennis pligtopfyldende og stabilt har gjort en stor forskel ved at sælge og danne relationer til eksisterende og kommende kunder. Det skal der lyde en kæmpe tak for, og vi håber, at vi får glæde af det samarbejde mange år frem. Tillykke med jubilæet, Dennis - fra hele CapaTeamet.

Jubilæum | Publiceret d. 13. februar 2024

Flere opslag