Computerworld Navnenyt

Jens Lage

Devoteam A/S har pr. 1. marts 2024 ansat Jens Lage som Consultant. Han skal især beskæftige sig med ServiceNow, herunder hjælpe kunder med at få succes med digitale transformationsprojekter. Han kommer fra en stilling som Konsulent hos KPMG P/S. Han er uddannet cand.it ved Aarhus Universitet. Han har tidligere beskæftiget sig med at rådgive kunder ved hjælp af ServiceNow-platformen.

Nyt job | Publiceret d. 22. marts 2024

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

Jacob Tranholm

Jacob Tranholm, IT-vejleder og systemadministrator hos Dronninglund Gymnasium, har pr. 31. januar 2024 fuldført uddannelsen Master i it med en specialisering i informationssikkerhed på Aalborg Universitet via It-vest-samarbejdet.

Færdiggjort uddannelse | Publiceret d. 10. april 2024

Mads Winther Nielsen

Dafolo A/S har pr. 1. april 2024 ansat Mads Winther Nielsen som markedskonsulent. Han skal især beskæftige sig med salg af konsulentydelser og digitale løsninger til kommuner og andre offentlige organisationer. Han kommer fra en stilling som forretningspartner hos Dataproces. Han er uddannet cand.mag. Han har tidligere beskæftiget sig med salg af SAAS-løsninger til danske kommuner.

Nyt job | Publiceret d. 8. april 2024

Lars Grønlund

Lars Grønlund, 48 år, oXya Nordics ApS, er pr. 1. december 2023 udnævnt som direktør og er blevet medlem af dirketionen i oXya Nordics. Han beskæftiger sig med transformationel og resultatorienteret ledelse inden for SAP og IT-ekspertise, og har siden 2022 været SAP-manager hos Hitachi. Tidligere har han blandt andet været manager for SAP hos IBM og Kyndryl.

Udnævnelse | Publiceret d. 8. april 2024

Peter Bruun Nielsen

Peter Bruun Nielsen, 58 år, Aarhus Universitet, er pr. 4. april 2024 udnævnt som vicedirektør for AU IT - udnævnelsen er en genudpegning. Han er uddannet cand.scient.pol. med tysk som sidefag fra Aarhus Universitet. Han beskæftiger sig med it-ledelse og kommer fortsat til at stå i spidsen for Aarhus Universitets digitale transformation.

Udnævnelse | Publiceret d. 8. april 2024

Aske Bay Glenting

Aske Bay Glenting, er pr. 15. marts 2024 ansat hos Immeo som Consultant. Han er nyuddannet datalog fra Aarhus Universitet.

Nyt job | Publiceret d. 8. april 2024

Flere opslag