Computerworld Navnenyt

Søren Krogh-Nielsen

Søren Krogh-Nielsen er udnævnt til country manager for Ricoh Danmark A/S. Søren kom til Ricoh i efteråret 2009, hvor han som salgs- og marketingdirektør fik ansvaret for at styrke Ricohs position på det danske marked og være en del af Ricohs gradvise overgang til leverandør af serviceydelser.

Udnævnelse | Publiceret d. 7. maj 2013

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

Christine Bøgild

Custimy.io har pr. 17. oktober 2021 ansat Christine Bøgild som Sales Operations Lead. Hun skal især beskæftige sig med bygge og skalere grundlaget for salgsafdelingen og danne bro mellem afdelingen og resten af virksomheden. Hun kommer fra en stilling som Head of Sales hos Plecto. Hun er uddannet HD1. Hun har tidligere beskæftiget sig med lede salgsafdelingen hos Plecto og taget den fra 2 personer til en internationalt stærk afdeling.

Nyt job | Publiceret d. 27. oktober 2021

Stefan Larsen

Lenovo har pr. 1. oktober 2021 ansat Stefan Larsen, 45 år, som Global Head of Environmental Services hos Lenovo. Han skal især beskæftige sig med ledelse og udvikling af grønne løsninger og services til Lenovos kunder på tværs af alle markeder og forretningsområder. Han kommer fra en stilling som Service & Sales Lead for Norden hos Lenovo. Han er uddannet M.Sc. i International Marketing & Management. Han har tidligere beskæftiget sig med udvikling af et program, der gør det muligt at kompensere Lenovo-pc’ers CO2-aftryk i købsøjeblikket.

Nyt job | Publiceret d. 27. oktober 2021

Anne Marie Bork

SDC A/S har pr. 1. oktober 2021 ansat Anne Marie Bork som Business Controller. Anne Marie kommer fra en stilling som Manager hos Saxo Bank. Anne Marie er uddannet fra Copenhagen Business School og har en kandidat i Finance & Accounting.

Nyt job | Publiceret d. 22. oktober 2021

Alex Angus Ravn

SDC A/S har pr. 1. oktober 2021 ansat Alex Angus Ravn som Data Technican Trainee. Alex kommer fra en stilling som studentermedhjælper hos Dansk Pædagogisk Universitet.

Nyt job | Publiceret d. 22. oktober 2021

Anders Lond

SDC A/S har pr. 11. oktober 2021 ansat Anders Lond som Specialist. Anders kommer fra en stilling som Technical Consultant hos Timengo DPG. Anders er uddannet fra Technical Education Copenhagen og er uddannet IT-Supporter.

Nyt job | Publiceret d. 22. oktober 2021

Flere opslag


Indsend dit opslag

Det er gratis at få omtale af nye medarbejdere i navnenyt.

Indsendt navnestof vil blive vist på computerworld.dk.

Du kan indsende dit opslag til Computerworld navnenyt her

Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.