Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Computerworld Navnenyt

Lars Arge

Lars Arge, professor ved Institut for Datalogi på Aarhus Universitet og centerleder for Danmarks Grundforskningsfonds Center for Massive Data Algoritmics (MADALGO), er udnævnt til generalsekretær i Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab, der har som formål at medvirke til at styrke videnskabens stilling i Danmark. Selskabet ledes af et præsidium på syv personer. I spidsen står præsidenten og generalsekretæren.

Andet | Publiceret d. 5. december 2016

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

Alexander Klint

Alexander Klint, 26 år, New Bizz Manager / Partner hos Werd ApS, er pr. 1. september 2021 forfremmet til Sales & Purchasing Manager / partner. Han skal fremover især beskæftige sig med udvikling af virksomhedens salgs- og indkøbsafdelinger.

Forfremmelse | Publiceret d. 17. september 2021

Mathilde Rønnemoes Juelskjær

CGI Danmark A/S har pr. 1. september 2021 ansat Mathilde Rønnemoes Juelskjær som Business Intelligence Consultant. Hun er uddannet cand.polit.

Nyt job | Publiceret d. 17. september 2021

Frederik Peter Jessen

CGI Danmark A/S har pr. 1. september 2021 ansat Frederik Peter Jessen som Technical Consultant. Han skal især beskæftige sig med at hjælpe med den daglige drift i afdelingen Tax, Utilities & Retail. Han er uddannet IT-Teknolog.

Nyt job | Publiceret d. 17. september 2021

Thomas Toftegaard

CGI Danmark A/S har pr. 1. september 2021 ansat Thomas Toftegaard som Senior Solution Architect. Han skal især beskæftige sig med ATP og LBST.

Nyt job | Publiceret d. 17. september 2021

Ludvig Bramsen

CGI Danmark A/S har pr. 1. september 2021 ansat Ludvig Bramsen som udvikler i Public-afdelingen. Han skal især beskæftige sig med udvikling af backend i Java og frontend i Vue.js.

Nyt job | Publiceret d. 17. september 2021

Flere opslag


Indsend dit opslag

Det er gratis at få omtale af nye medarbejdere i navnenyt.

Indsendt navnestof vil blive vist på computerworld.dk.

Du kan indsende dit opslag til Computerworld navnenyt her

Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Ryk VMware i skyen og kom videre på den digitale rejse
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.