Computerworld Navnenyt

Rita Schierff

CGI Danmark A/S har pr. 1. august 2020 ansat Rita Schierff, 35 år, som Consultant. Hun skal især beskæftige sig med at koordinere opgaver inden for forskellige store projekter.

Nyt job | Publiceret d. 6. september 2020

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

Jacob Gammelby Stenhaug

Fiftytwo A/S har pr. 1. september 2020 ansat Jacob Gammelby Stenhaug, 36 år, som Head of eCommerce Professional Services. Han skal især beskæftige sig med at løfte værdien af kundernes eCommerce og styrke koblingen til Fiftytwos forretning på retail, omnichanel og MS Dynamics 365. Han kommer fra en stilling som seniorrådgiver dynamic pricing e-tail, mm hos rådgivningsvirksomheden GX Advisor. Han har tidligere beskæftiget sig med kundehåndteringen som operationelt ansvarlig for i Dustins eCommerce forretning i DK.

Nyt job | Publiceret d. 25. september 2020

Kristine Andersen

UserTribe har pr. 27. juli 2020 ansat Kristine Andersen som Chief Revenue Officer. Kristine skal især beskæftige sig med og skal stå for at udvikle og vækste UserTribes forretningsområder i Danmark samt internationalt. Kristine kommer fra en stilling som Head of Medical Technology hos Gerson Lehrman Group. Kristine er uddannet Cand.Polit fra KU og har derudover taget en MBA ved University of Virginia. Kristine har tidligere beskæftiget sig med arbejde for et af de største analysebureauer i USA, som blandt andet leverer til McKinsey og Google.

Nyt job | Publiceret d. 24. september 2020

Mathias Bjerregaard

Festina Finance har pr. 1. oktober 2020 ansat Mathias Bjerregaard som systemkonsulent. Han skal især beskæftige sig med udvikling af software til pensionsbranchen. Han er uddannet i datalogi og har en kandidatgrad fra AAU. Han har tidligere beskæftiget sig med det forretningsmæssige aspekt indenfor regnskab og bogføring af indbetalingsområdet.

Nyt job | Publiceret d. 22. september 2020

Kenneth Lodahl Nielsen

Kenneth Lodahl Nielsen, studiekoordinator hos Erhvervsakademi Dania, har pr. 28. august 2020 fuldført uddannelsen master i it, linjen i softwarekonstruktion på Aalborg Universitet.

Færdiggjort uddannelse | Publiceret d. 21. september 2020

Jesper Fromm

Jesper Fromm, underviser hos UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, har pr. 1. juli 2020 fuldført uddannelsen master i it, linjen i interaktionsdesign og multimedier på Syddansk Universitet.

Færdiggjort uddannelse | Publiceret d. 21. september 2020

Flere opslag


Indsend dit opslag

Det er gratis at få omtale af nye medarbejdere i navnenyt.

Indsendt navnestof vil blive vist på computerworld.dk og alt efter plads også i den trykte Computerworld avis.

Du kan indsende dit opslag til Computerworld Navnenyt her

Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Tør du vente på et databrud? Kom i gang med at sikre dig nu!
Agilitet er nødvendigt, når der skal godkendes brugere og det er der en simpel grund til. Adgangsscenarierne er for forskellige til at stole på en enkelt måde at autentificere på. Din autentificeringsproces er nødt til at udvikle sig med flere adgangsscenarier. Det og meget mere kigger vi på i dette whitepaper, så du er i stand til at vælge den mest agile løsning for dig og din virksomhed.