Computerworld Navnenyt

Morten Reimer

OptimumIT har pr. 1. januar 2021 ansat Morten Reimer som partner. Han skal især beskæftige sig med med strategiske digitaliseringsopgaver og samtidig bidrage til OptimumITs vækstambitioner. Han kommer fra en stilling som Senior Manager hos KPMG. Han har tidligere beskæftiget sig med it-rådgivning indenfor digitalisering og transformation, løsningsarkitekt og projektleder.

Nyt job | Publiceret d. 6. januar 2021

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

David Jacoby

David Jacoby, Senior Security Researcher hos Kaspersky, er pr. 1. april 2021 forfremmet til vicedirektør for det europæiske analyseteam GReAT. Han skal fremover især beskæftige sig med at analysere it-sikkerhedstrusler, og skal nu også være med til at lede det europæiske team af it-sikkerhedsanalytikere.

Forfremmelse | Publiceret d. 14. april 2021

Thomas Guldstrand

Norriq Danmark A/S har pr. 1. maj 2021 ansat Thomas Guldstrand, 43 år, som Development & Technical Lead. Han skal især beskæftige sig med ledelse og udvikling af ERP. Han kommer fra en stilling som Manager of Operations hos RelateIT A/S. Han er uddannet indenfor computervidenskab. Han har tidligere beskæftiget sig med Dynamics 365 Business Central.

Nyt job | Publiceret d. 13. april 2021

Kasper Simonsen

Kasper Simonsen, 23 år, er pr. 12. april 2021 ansat hos Syncronic ApS som Junior Consultant. Han skal især beskæftige sig med løse analytiske opgaver for Syncronics kunder, udføre salg og markedsføring, samt løse administrative opgaver.

Nyt job | Publiceret d. 12. april 2021

Andreas Jakobsen

CGI Danmark A/S har pr. 1. april 2021 ansat Andreas Jakobsen som IT Consultant. Han skal især beskæftige sig med infrastruktur for elektronisk fakturering og behandling af forretningsdokumenter for vores kunder.

Nyt job | Publiceret d. 9. april 2021

Charlotte Brandt

CGI Danmark A/S har pr. 1. april 2021 ansat Charlotte Brandt som Senior Consultant. Hun skal især beskæftige sig med Application Management inden for told-systemerne. Hun har tidligere beskæftiget sig med undervisning og forskning i samspillet mellem it og organisationer.

Nyt job | Publiceret d. 9. april 2021

Flere opslagComputerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.