Computerworld Navnenyt

Jimmi Rechnagel Nielsen

CGI Danmark A/S har pr. 1. februar 2021 ansat Jimmi Rechnagel Nielsen som Projektleder. Han skal især beskæftige sig med at være projektleder for en af CGI's store offentlige kunder.

Nyt job | Publiceret d. 5. februar 2021

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

Andreas Jakobsen

CGI Danmark A/S har pr. 1. april 2021 ansat Andreas Jakobsen som IT Consultant. Han skal især beskæftige sig med infrastruktur for elektronisk fakturering og behandling af forretningsdokumenter for vores kunder.

Nyt job | Publiceret d. 9. april 2021

Charlotte Brandt

CGI Danmark A/S har pr. 1. april 2021 ansat Charlotte Brandt som Senior Consultant. Hun skal især beskæftige sig med Application Management inden for told-systemerne. Hun har tidligere beskæftiget sig med undervisning og forskning i samspillet mellem it og organisationer.

Nyt job | Publiceret d. 9. april 2021

Anne Sofie Vork Nielsen

Edgemo A/S har pr. 29. juni 2020 ansat Anne Sofie Vork Nielsen, 28 år, som marketingspecialist. Hun skal især beskæftige sig med webinarer og videoproduktion samt kampagner på webshoppen i samarbejde med Edgemos partnere.

Nyt job | Publiceret d. 7. april 2021

Tim Jensen

Peytz har pr. 1. februar 2021 ansat Tim Jensen som Kontaktdirektør. Tim kommer fra en stilling som kommerciel direktør hos Ankiro ApS.

Nyt job | Publiceret d. 6. april 2021

Randi Hovmann

Peytz har pr. 1. april 2021 ansat Randi Hovmann som direktør for Peytz Creative. Randi kommer fra en stilling som Delivery Director hos Nodes.

Nyt job | Publiceret d. 6. april 2021

Flere opslagPremium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.