Computerworld Navnenyt

Anders Liltorp

Devoteam Technology Consulting A/S har pr. 1. marts 2021 ansat Anders Liltorp som Consultant. Han skal især beskæftige sig med IT Service Management og bliver en del af ServiceNow-teamet. Han kommer fra en stilling som IT Manager hos SteelSeries. Han er uddannet kandidat i Business Administration and Information Systems ved Copenhagen Business School. Han har tidligere beskæftiget sig med IT, herunder infrastruktur, support, projekter og budgetter.

Nyt job | Publiceret d. 11. marts 2021

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

Nanna Petersen

Devoteam Management Consulting A/S har pr. 1. april 2021 ansat Nanna Petersen som Senior Consultant. Hun skal især beskæftige sig med Design Thinking, service- og UX-design samt digital forretningsudvikling. Hun kommer fra en stilling som digital forretningsudvikler, UX og servicedesigner hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Hun er uddannet cand.it i digital design og kommunikation ved IT-Universitetet i København. Hun har tidligere beskæftiget sig med brugeroplevelser, Design Thinking og it-udvikling, og har massiv erfaring på området.

Nyt job | Publiceret d. 21. april 2021

Morten Thorup

Devoteam Management Consulting A/S har pr. 1. april 2021 ansat Morten Thorup som Consultant i teamet Program, Project & Change. Han skal især beskæftige sig med projektledelse og bistå kunder med at styre projekter sikkert i land. Han kommer fra en stilling som freelance-konsulent hos Erhvervsministeriet. Han er uddannet kandidat i Business Administration & Business Strategy ved University of Amsterdam. Han har tidligere beskæftiget sig med Management Consulting hos Atos Consulting i Amsterdam, og er en erfaren projektleder.

Nyt job | Publiceret d. 21. april 2021

Viktor Ek Hörnstein

Devoteam Technology Consulting A/S har pr. 1. april 2021 ansat Viktor Ek Hörnstein som Consultant. Han skal især beskæftige sig med HR-projekter i ServiceNow, og bliver en del af teamet ServiceNow Managed Services. Han kommer fra en stilling som Process Automation Analyst hos LEO Pharma A/S. Han er uddannet kandidat i digital innovation & management ved IT-Universitetet i København. Han har tidligere beskæftiget sig med RPA, samt HR inden for ITSM-løsningen ServiceNow.

Nyt job | Publiceret d. 21. april 2021

Maiken Høj Hansen

Devoteam Management Consulting A/S har pr. 1. april 2021 ansat Maiken Høj Hansen som Senior Consultant. Hun skal især beskæftige sig med agil projektledelse og bliver en del af teamet Program, Project & Change. Hun kommer fra en stilling som Business Analyst hos Knowledge Cube A/S og har forinden været hos FDM. Hun er uddannet cand.it i digital design og kommunikation ved IT-Universitetet i København. Hun har tidligere beskæftiget sig med agil projektledelse og daglige Scrum-aktiviteter.

Nyt job | Publiceret d. 21. april 2021

Martin Andersen

Martin Andersen, 33 år, Business Development Manager hos CCT Technology, er pr. 1. april 2021 forfremmet til Vice President for Commercial Operation. Han skal fremover især beskæftige sig med salg og samtidigt styre driften i CCT’s danske afdeling.

Forfremmelse | Publiceret d. 20. april 2021

Flere opslag


Indsend dit opslag

Det er gratis at få omtale af nye medarbejdere i navnenyt.

Indsendt navnestof vil blive vist på computerworld.dk.

Du kan indsende dit opslag til Computerworld navnenyt her

Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Henter milliarder af kroner fra den danske stat - men betaler nul kroner i skat: Se DXC Technologys svar til Computerworld - og de spørgsmål som selskabet ikke vil svare på
DXC Technology er en af landets største it-leverandører til det offentlige, men virksomheden har ikke betalt selskabsskab den seneste årrække. Se selskabets svar her og de spørgsmål, som redaktionen har stillet.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.