Computerworld Navnenyt

Kasper Elund

WEXO har pr. 1. marts 2021 ansat Kasper Elund, 40 år, som projektleder og udvikler. Han skal især beskæftige sig med udvikling af Showare-webshops, hvor han får ansvaret for sin egen kundeportefølje. Han kommer fra en stilling som webmaster og E-commerce Manager hos Almas Park og Fritid.

Nyt job | Publiceret d. 13. marts 2021

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

Nanna Petersen

Devoteam Management Consulting A/S har pr. 1. april 2021 ansat Nanna Petersen som Senior Consultant. Hun skal især beskæftige sig med Design Thinking, service- og UX-design samt digital forretningsudvikling. Hun kommer fra en stilling som digital forretningsudvikler, UX og servicedesigner hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Hun er uddannet cand.it i digital design og kommunikation ved IT-Universitetet i København. Hun har tidligere beskæftiget sig med brugeroplevelser, Design Thinking og it-udvikling, og har massiv erfaring på området.

Nyt job | Publiceret d. 21. april 2021

Morten Thorup

Devoteam Management Consulting A/S har pr. 1. april 2021 ansat Morten Thorup som Consultant i teamet Program, Project & Change. Han skal især beskæftige sig med projektledelse og bistå kunder med at styre projekter sikkert i land. Han kommer fra en stilling som freelance-konsulent hos Erhvervsministeriet. Han er uddannet kandidat i Business Administration & Business Strategy ved University of Amsterdam. Han har tidligere beskæftiget sig med Management Consulting hos Atos Consulting i Amsterdam, og er en erfaren projektleder.

Nyt job | Publiceret d. 21. april 2021

Viktor Ek Hörnstein

Devoteam Technology Consulting A/S har pr. 1. april 2021 ansat Viktor Ek Hörnstein som Consultant. Han skal især beskæftige sig med HR-projekter i ServiceNow, og bliver en del af teamet ServiceNow Managed Services. Han kommer fra en stilling som Process Automation Analyst hos LEO Pharma A/S. Han er uddannet kandidat i digital innovation & management ved IT-Universitetet i København. Han har tidligere beskæftiget sig med RPA, samt HR inden for ITSM-løsningen ServiceNow.

Nyt job | Publiceret d. 21. april 2021

Maiken Høj Hansen

Devoteam Management Consulting A/S har pr. 1. april 2021 ansat Maiken Høj Hansen som Senior Consultant. Hun skal især beskæftige sig med agil projektledelse og bliver en del af teamet Program, Project & Change. Hun kommer fra en stilling som Business Analyst hos Knowledge Cube A/S og har forinden været hos FDM. Hun er uddannet cand.it i digital design og kommunikation ved IT-Universitetet i København. Hun har tidligere beskæftiget sig med agil projektledelse og daglige Scrum-aktiviteter.

Nyt job | Publiceret d. 21. april 2021

Martin Andersen

Martin Andersen, 33 år, Business Development Manager hos CCT Technology, er pr. 1. april 2021 forfremmet til Vice President for Commercial Operation. Han skal fremover især beskæftige sig med salg og samtidigt styre driften i CCT’s danske afdeling.

Forfremmelse | Publiceret d. 20. april 2021

Flere opslag


Indsend dit opslag

Det er gratis at få omtale af nye medarbejdere i navnenyt.

Indsendt navnestof vil blive vist på computerworld.dk.

Du kan indsende dit opslag til Computerworld navnenyt her

Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Henter milliarder af kroner fra den danske stat - men betaler nul kroner i skat: Se DXC Technologys svar til Computerworld - og de spørgsmål som selskabet ikke vil svare på
DXC Technology er en af landets største it-leverandører til det offentlige, men virksomheden har ikke betalt selskabsskab den seneste årrække. Se selskabets svar her og de spørgsmål, som redaktionen har stillet.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.