Computerworld Navnenyt

Nishani Vickneswaravel Appel Pedersen

Nishani Vickneswaravel Appel Pedersen, sundhedsplejerske hos Høje Taastrup Kommune, har pr. 20. januar 2021 fuldført uddannelsen master i it, linjen i organisation på Aarhus Universitet

Færdiggjort uddannelse | Publiceret d. 18. marts 2021

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

Nanna Petersen

Devoteam Management Consulting A/S har pr. 1. april 2021 ansat Nanna Petersen som Senior Consultant. Hun skal især beskæftige sig med Design Thinking, service- og UX-design samt digital forretningsudvikling. Hun kommer fra en stilling som digital forretningsudvikler, UX og servicedesigner hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Hun er uddannet cand.it i digital design og kommunikation ved IT-Universitetet i København. Hun har tidligere beskæftiget sig med brugeroplevelser, Design Thinking og it-udvikling, og har massiv erfaring på området.

Nyt job | Publiceret d. 21. april 2021

Morten Thorup

Devoteam Management Consulting A/S har pr. 1. april 2021 ansat Morten Thorup som Consultant i teamet Program, Project & Change. Han skal især beskæftige sig med projektledelse og bistå kunder med at styre projekter sikkert i land. Han kommer fra en stilling som freelance-konsulent hos Erhvervsministeriet. Han er uddannet kandidat i Business Administration & Business Strategy ved University of Amsterdam. Han har tidligere beskæftiget sig med Management Consulting hos Atos Consulting i Amsterdam, og er en erfaren projektleder.

Nyt job | Publiceret d. 21. april 2021

Viktor Ek Hörnstein

Devoteam Technology Consulting A/S har pr. 1. april 2021 ansat Viktor Ek Hörnstein som Consultant. Han skal især beskæftige sig med HR-projekter i ServiceNow, og bliver en del af teamet ServiceNow Managed Services. Han kommer fra en stilling som Process Automation Analyst hos LEO Pharma A/S. Han er uddannet kandidat i digital innovation & management ved IT-Universitetet i København. Han har tidligere beskæftiget sig med RPA, samt HR inden for ITSM-løsningen ServiceNow.

Nyt job | Publiceret d. 21. april 2021

Maiken Høj Hansen

Devoteam Management Consulting A/S har pr. 1. april 2021 ansat Maiken Høj Hansen som Senior Consultant. Hun skal især beskæftige sig med agil projektledelse og bliver en del af teamet Program, Project & Change. Hun kommer fra en stilling som Business Analyst hos Knowledge Cube A/S og har forinden været hos FDM. Hun er uddannet cand.it i digital design og kommunikation ved IT-Universitetet i København. Hun har tidligere beskæftiget sig med agil projektledelse og daglige Scrum-aktiviteter.

Nyt job | Publiceret d. 21. april 2021

Martin Andersen

Martin Andersen, 33 år, Business Development Manager hos CCT Technology, er pr. 1. april 2021 forfremmet til Vice President for Commercial Operation. Han skal fremover især beskæftige sig med salg og samtidigt styre driften i CCT’s danske afdeling.

Forfremmelse | Publiceret d. 20. april 2021

Flere opslag


Indsend dit opslag

Det er gratis at få omtale af nye medarbejdere i navnenyt.

Indsendt navnestof vil blive vist på computerworld.dk.

Du kan indsende dit opslag til Computerworld navnenyt her

Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Apple stormer frem i dansk imageundersøgelse: Er helt i top på pris, kvalitet og support
It-giganten Apple har det næstbedste image i den danske it-branche og har overhalet Lenovo i Computerworlds Image-undersøgelse. Apples image er blevet styrket markant, når det gælder pris og kvalitet samt kundesupport og social ansvarlighed
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.