Computerworld Navnenyt

Nanna Petersen

Devoteam Management Consulting A/S har pr. 1. april 2021 ansat Nanna Petersen som Senior Consultant. Hun skal især beskæftige sig med Design Thinking, service- og UX-design samt digital forretningsudvikling. Hun kommer fra en stilling som digital forretningsudvikler, UX og servicedesigner hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Hun er uddannet cand.it i digital design og kommunikation ved IT-Universitetet i København. Hun har tidligere beskæftiget sig med brugeroplevelser, Design Thinking og it-udvikling, og har massiv erfaring på området.

Nyt job | Publiceret d. 21. april 2021

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

Loc Dai Le

Two-Many har pr. 1. marts 2021 ansat Loc Dai Le som Power Platform Consultant. Loc skal især beskæftige sig med implementering af løsninger baseret på Power Platform og Azure. Loc er uddannet softwareingeniør fra Aarhus Universitet. Loc har tidligere beskæftiget sig med en række cloud-løsninger og har derudover stor erfaring med Dynamics 365 og Azure.

Nyt job | Publiceret d. 5. maj 2021

Rebecca W. Ulvedal Flanagan

Two-Many har pr. 6. april 2021 ansat Rebecca W. Ulvedal Flanagan som Project Coordinator. Hun skal især beskæftige sig med koordinering af interne ressourcer, sidde med det store administrative overblik og tage hånd om den daglige drift. Hun er uddannet cand.mag. i tværkulturelle studier. Hun har tidligere beskæftiget sig med lignende opgaver og har derigennem opbygget evnen til at have mange bolde i luften.

Nyt job | Publiceret d. 5. maj 2021

Josephine Thrane Klinge

Two-Many har pr. 6. april 2021 ansat Josephine Thrane Klinge som Marketing Coordinator. Hun skal især beskæftige sig med branding af Two-Many og andre markedsføringstiltag og salgsfremmende aktiviteter. Hun er uddannet cand.ling.merc. Hun har tidligere beskæftiget sig med udvikling og implementering af marketing- og kommunikationsstrategier.

Nyt job | Publiceret d. 5. maj 2021

Jens Erik Jensen

Senior IT Consultant hos Bankdata, Jens Erik Jensen, fejrer 25-års jubilæum den 15. marts 2021. Jens Erik har blandt andet stået for konverteringen af et nyt databasesystem, hvilket var en opgave, der krævede meget tid, husker han. ”Bankdata har været den rigtige arbejdsplads for mig på grund af vores flade struktur og muligheden for at udvikle sig inden for de emner, som man interesserer sig for både fagligt og personligt. Og så synes jeg, vi har et godt kollegaskab, ” fortæller Jens Erik.

Jubilæum | Publiceret d. 5. maj 2021

Frank Petersen

Lead Domain Architect hos Bankdata, Frank Petersen fejrer 25-års jubilæum den 1. marts 2021. Frank har haft medansvar for installationen af et på det tidspunkt nyt database-software-produkt fra IBM, der hed DB2. Et system, hvor hovedparten af Bankdatas – og flere af verdens finansielle virksomheders – forretningsmæssige data ligger. "I min tid hos Bankdata har jeg aldrig fået en afvisning til et ønske om at afprøve noget. Og i de fleste tilfælde har det vist sig, at de ting, jeg forsøgte mig med, pludselig blev relevante og vigtigt. Den tillid synes jeg har gjort, at jeg altid har følt mig hjemme her”.

Jubilæum | Publiceret d. 5. maj 2021

Flere opslagPremium
Claus Thorsgaard skal sætte gang i væksten som ny CEO: Her er hovedopgaverne som topchef i Luxion
Den tidligere Conscia-topchef Claus Thorsgaard skal nu sætte gang i væksten hos den danske it-virksomhed Luxion. "Luxion har et kæmpe uudnyttet potentiale. Ordrerne vælter ind ad døren uden en aktiv salgsindsats, så hvis vi begynder at fokusere på det, så skulle det gerne gå endnu bedre," siger den nye direktør til Computerworld.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.