Computerworld Navnenyt

Hanne Haandbæk

ThermIT har pr. 1. maj 2021 ansat Hanne Haandbæk som Salgs- og marketings konsulent. Hun skal især beskæftige sig med Salg og markedsføring nationalt og internationalt. Hun kommer fra en stilling som Indkøber hos Happydays. Hun er uddannet Markedsøkonom. Hun har tidligere beskæftiget sig med Indkøb og planlægning af rejser og oplevelser.

Nyt job | Publiceret d. 6. maj 2021

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

Lars Junker

Syncronic ApS har pr. 1. juni 2021 ansat Lars Junker, 56 år, som Manager. Han skal især beskæftige sig med hjælpe større virksomheder med at implementere supply chain løsninger, især i SAP-miljøer. Han kommer fra en stilling som Solution Manager hos NNIT A/S. Han er uddannet teknikum-ingeniør. Han har tidligere beskæftiget sig med it og planlægning og drift af supply chains.

Nyt job | Publiceret d. 14. juni 2021

Jeppe Seirup

OptimumIT har pr. 7. juni 2021 ansat Jeppe Seirup som chefkonsulent. Han skal især beskæftige sig med strategiske digitaliseringsopgaver hos både offentlige myndigheder og institutioner såvel som private virksomheder. Han kommer fra en stilling som forretningsarkitekt hos Inspera Assessment A/S. Han har tidligere beskæftiget sig med systemudvikling, integrationer, leverancer og designs til forretningskritiske it-systemer.

Nyt job | Publiceret d. 14. juni 2021

Mathias Arnfeldt Hygum

Netip A/S har pr. 1. maj 2021 ansat Mathias Arnfeldt Hygum som Key Account Manager ved netIP's kontor i Aalborg. Han kommer fra en stilling som salgskonsulent hos JCD A/S. Han er uddannet med HD 2. del i International Business.

Nyt job | Publiceret d. 10. juni 2021

Line Sinding Skött

Fujitsu har pr. 1. juni 2021 ansat Line Sinding Skött, 43 år, som salgsdirektør. Hun skal især beskæftige sig med Fujitsus digitale services og softwareløsninger og drive den digitale transformation for både offentlige og private kunder. Hun kommer fra en stilling som Director for Business Development & Sales hos KMD. Hun er uddannet i statskundskab (cand.scient.pol.) fra Syddansk Universitet. Hun har tidligere beskæftiget sig med alt fra salg og forretningsudvikling til konkrete leverancer og implementering af it-projekter.

Nyt job | Publiceret d. 10. juni 2021

Philip Hegaard

Philip Hegaard, 42 år, Rackhosting ApS, er pr. 1. maj 2021 udnævnt som Salgs- og marketingchef, Partner. Han er uddannet Akademimerkonom. Han beskæftiger sig med direkte salg til erhvervskunder, markedsføring og CRM aktiviteter ud fra en customer centric tilgang. Før Philip kom til Rackhosting drev han egen rådgivende salgs- og marketingvirksomhed i 10 år.

Udnævnelse | Publiceret d. 2. juni 2021

Flere opslag


Indsend dit opslag

Det er gratis at få omtale af nye medarbejdere i navnenyt.

Indsendt navnestof vil blive vist på computerworld.dk.

Du kan indsende dit opslag til Computerworld navnenyt her

Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


Premium
Margrethe Vestager langer ud efter Apples monopol i App Store: “Hvorfor accepterer vi, at der kun er én app-store på vores telefon?"
Interview: Apple kan ikke blive ved med at sidde på eneretten til at hente apps til iPhones. Det mener den danske konkurrencekommissær Margrethe Vestager, der har indledt en sag mod selskabet. “Hvis først du har købt en iPhone, så har Apple monopol gennem sin App Store,” siger Vestager til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.