Alle nyheder


Premium
Den sjællandske kommune Egedal fik et prisnedslag på i alt 57,1 millioner kroner for indkøbet af tre KMD-systemer. Men selskabet vil ikke fortælle, om de samme rabatsatser gælder for andre kunder eller om KMD generelt tager for høje priser i SKI's ramme-aftale.
28. september 2020 kl. 12.58 | læs »HeroQuest var et af de første virkeligt gode adventureorienterede brætspil, men har været svært at opdrive, siden det sidste eksemplar blev trykt for 23 år siden. Men succesfuld crowdfundingkampagne bringer det nu tilbage i stærkt opdateret udgave.
28. september 2020 kl. 12.20 | læs »Premium
Interview: 15. september slog Capture One, med topchef Peter Colsted i spidsen, dørene op til en ny udviklingsafdeling i den græske hovedstad, Athen. "Der er nogle typer af folk, som er lettere at få i Grækenland end i Danmark, og det er også et billigere arbejdsmarked, så vi kan få flere udviklere for de samme penge," siger han.
28. september 2020 kl. 11.40 | læs »Klumme: Virksomheder med et stærkt forsvar i flere lag og en strategi til at sikre den bedst mulige genoprettelse har langt bedre chancer for hurtigt at komme sig efter et angreb.
28. september 2020 kl. 11.03 | læs »Premium
SKI åbner for prækvalifikation til den kommende rammeaftale 02.15 om it-rådgivning. Det sker efter, at 02.15 sammen med 02.17 om it-konsulentydelser blev annulleret på grund af klager tidligere på året. Nu skærpes kravene.
28. september 2020 kl. 10.26 | læs »Premium
Computerworld Top 100 2020: Danmarks dygtigste distributør er et højprofitabelt selskab fra Sønderborg. Se listen over de 15 bedste distributører her.
28. september 2020 kl. 10.00 | læs »Samarbejde med Kinas størte chip-producent kan føre til, at ens produkter ender hos det kinesiske militær, lyder advarslen fra USA.
28. september 2020 kl. 09.37 | læs »Premium
Interview: Som ny CDO for Adform lukkede Michael Andersen i foråret selskabets udviklingsafdeling i Minsk. Med fire andre lokationer for udviklingsafdelingen spredt på tværs af kloden var setuppet blevet for komplekst. "Det har måske givet organisationen et granatchok," siger CDO'en.
28. september 2020 kl. 09.00 | læs »Twitter vil gerne have, at visse brugere tænker sig om en ekstra gang før de retweeter.
28. september 2020 kl. 08.10 | læs »Apple gebyrpolitik er urimelige, mener en stribe software-giganter, som søger efter et alternativ.
28. september 2020 kl. 07.48 | (10) | læs »Morgen-briefing: Tik Tok forbud er udskudt / Nyt job til MobilePay-chef / Spotify vil poste over syv milliarder i europæiske start-ups
28. september 2020 kl. 06.24 | læs »VW’s nye elbil kan blive en favorit på det danske marked / Stor læk: Her er den nye toptelefon fra OnePlus / Airbus: Sådan ser fremtidens fossilfrie fly ud
27. september 2020 kl. 16.40 | (2) | læs »Crystal Dynamics har haft store ambitioner for deres Avengers-eventyr men Hulk, Ms. Marvel og resten af banden kan ikke være tilfreds med resultatet.
26. september 2020 kl. 10.35 | læs »Premium
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
25. september 2020 kl. 15.59 | læs »Premium
Computerworld tester: Apples mest prisvenlige iPad brillerer ikke længere der, hvor iPad-kollektionen traditionelt har været toneangivende. Den sigter nemlig efter at være noget andet.
25. september 2020 kl. 15.25 | læs »
Kommende events
Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både for dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre smarte funktioner, Dynamics 365-platformen byder på.

06. oktober 2020 | Læs mere


Netværkssikkerhed - teknologi og værktøjer til at skabe sikre netværk

Netværket er din virksomheds livsnerve: Den ofte oversete teknologi, der sikrer, at interne og eksterne medarbejdere, leverandører eller kunder har adgang til netop den information der holder driften kørende.

07. oktober 2020 | Læs mere


ESDH/ECM: Effektiv data- og dokumenthåndtering i din organisation

Den rigtige dokumenthåndtering er i den grad med til at sikre effektiviteten i din virksomhed. Det hjælper både din virksomhed og dine medarbejder til at spare tid, mindske risikoen for fejl og leve op til gældende regler. Få svar på hvilke arbejdsprocesser, der med fordel kan digitaliseres først.

20. oktober 2020 | Læs mere

Computerworld
Statens Serum Institut har slettet alle sendte mails ved en fejl: "Det er dybt beklageligt"
Alle sendte mails fra Statens Seruminstitut og Sundhedsdatastyrelsen er blevet slettet, hvis de er sendt før 22. juli, oplyser de to myndigheder.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan gearer du Cloud og IoT for at accelerere din digitale transformationsstrategi
Print er fortsat en værdifuld og integreret forretningsfunktion, men organisationer har svært ved at se sammenhængen mellem print og de bredere strategiske it-initiativer, såsom it-outsourcing, cloud migration og digital transformation. IoT får også stadig mere opmærksomhed og dataanalyse af allestedsnærværende implementering af IoT-teknologi, får betydelig opmærksomhed og traction. På verdensplan har 61% af de adspurgte virksomheder implementeret IoT projekter, mens yderligere 27% har planer om at implementere det indenfor de næste 12 måneder. Lige så vigtigt er det at hele 85% af alle IoT beslutningstagere i organisationerne har et budget allokeret til IoT projekter. Dette whitepaper bruger data fra en nylig undersøgelse fra IDC, som undersøger hvordan virksomheder prioriterer strategiske it-investeringer, som driver den digitale transformation og kigger mere specifikt på hvordan disse investeringer kan mappes til langsigtede krav omkring brugen af papir og print.