Annonceindlæg fra Fujitsu

Nyeste cloudløsning giver ultimativ fleksibilitet

Næste generation af cloudløsninger ruster moderne organisationer og virksomheder til fremtiden, hvor virkeligheden hastigt kan forandre sig.

Når både markeder og teknologi konstant ændrer sig, er det vigtigt at tænke i fleksible it-løsninger, der kan skaleres op og ned. Det gælder uanset, om man er en lille nystartet it-virksomhed eller en stor kommune eller styrelse.

Med Fujitsus nyeste cloudløsning K5 kan virksomheder og organisationer sikre et perfekt samspil mellem de fysiske it-miljøer og nye cloudbaserede teknologier. På den måde er det både hurtigt, sikkert og økonomisk attraktivt at skrue op og ned for kapaciteten afhængig af de specifikke behov nu og her og K5 giver et væld af muligheder, der passer den enkelte kunde.

"Dagens samfund, hvor digitaliseringen sker eksponentielt, og disruption vender veletablerede brancher på hovedet, er det afgørende at opbygge sin it-infrastruktur så fleksibelt som muligt. Man skal kunne reagere lynhurtigt på nye behov og ikke lade teknologien bremse én, når man vil teste nye løsninger," siger salgsdirektør David Lange fra Fujitsu Danmark.

Fujitsu Cloud Service K5 kommer nu til Danmark efter at være blevet rullet ud i blandt andet Japan og Storbritannien med stor succes. Og inden længe er den japanske it-gigants løsning tilgængelig over hele verden.

Velkommen til "hybrid it"
Virksomheder og organisationer med store it-løsninger oplever ofte betydelige udsving i belastningen af systemerne. Det kan være fordi, der er mere gang i butikken i særlige perioder af året, fordi man udvider forretningen, eller fordi man vil teste nye it-systemer. Normalt er man i sådanne situationer tvunget til at have kapacitet til at klare de største spidsbelastninger, hvilket i hverdagen betyder et enormt spild.

Men med en effektiv cloudløsning som Fujitsus K5 kan regningen for serverdrift oftest reduceres til en brøkdel, fordi man kun betaler for det, man reelt forbruger - og ikke for dyre reserver, der ligger døde det meste af året.

Samtidig minimerer cloudløsninger risikoen for nedbrud på grund af overbelastning. I dag er it blevet så essentiel en infrastruktur, at it-nedbrud kan blive ekstremt bekosteligt i både tabte kunder og tabte arbejdstimer.

Ét system, fire muligheder
K5-løsningen skiller sig markant ud fra andre løsninger, fordi kunderne kan vælge mellem hele fire typer af produkter; Public Cloud, Virtual Private Hosted, Dedicated og Dedicated On-premise. Alle fire typer er bundet sammen af samme arkitektur, kvalitet og service, og de leverer alle en oppetid på hele 99,99 procent. Rent praktisk betyder det, at man kan vælge mellem at have sin cloudløsning placeret i en offentlig sky eller i selve virksomheden dog administreret med Fujitsus høje standarder ligesom K5 er optimeret til, at organisationens eksisterende it-systemer, der oftest er placeret "on premise", kan spille sammen med cloudløsningen i et effektivt hydrid it-landskab. 

Med Cloud Service K5, som er en del af Fujitsus digitale forretningsplatform MetaArc, kan man dermed trygt flytte opmærksomheden væk fra it-driftsopgaver og i stedet fokusere skarpt på kerneforretningen og på at udvikle eksisterede og nye løsninger til gavn for bundlinjen og kunderne.

Fujitsu Danmark sørger for en sikker og succesfuld digital transformation, der med skræddersyede og fleksible løsninger tilpasset den enkelte kunde, ruster virksomheder og organisationer til en digital fremtid præget af Internet of Things, kunstig intelligens og disruption på en række fronter.

Undgå at blive låst
Selv om K5 er banebrydende inden for cloudløsninger, er den særdeles rentabel, da den underliggende arkitektur er OpenStack. Det betyder også, at man som organisation ikke risikerer at blive låst til en bestemt cloududbyder.

"Vore egne K5-cloudløsninger er baseret på open source-software netop for, at kunderne ikke skal blive fanget i en cloudløsning, der kan gøre det svært at flytte firmaets data og applikationer til andre cloudløsninger. Den fulde fleksibilitet får man først, hvis man kan vælge løsningen fra lige så nemt, som man i sin tid valgte den til," siger David Lange.

Lær mere om cloud-løsninger hos Fujitsu.

Fujitsu har cloud-centre i England og Japan og flere på vej i blandt andet Tyskland og Spanien. Senere i januar åbner et helt nyt nordisk cloud-center i Finland, som bliver drevet 100 % på grøn energi.